Tat Biliard SRL, primul magazin on-line de mese de biliard, din Romania, isi extinde gama de produse

<!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } --> <!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->

Tat Biliard SRL, primul magazin on-line de mese de biliard, datrs si accesorii din Romania, isi extinde gama de produse disponibile pe piata, oferind clientilor calitate, profesionalism si servicii la cel mai inalt standard


Venind in intampinarea cerintelor tot mai mari ale clientilor firma a reusit sa devina unic importator pe piata din Romania pentru doua firme de renume mondial precum Unicorn si Milliken.

Milliken cunoscuta si sub numele de West of England are o experienta de peste 100 de ani in domeniu, devenid lider mondial pentru produse textile si chimice specifice pentru biliard, snooker si nu numai. Postavul Super pro de la Milliken a fost selectat pentru numeroase turnee de biliard si fost ales postavul oficial si exclusiv pentru Deutsche Billard Union in Germania si este folosit la toate evenimentele Premier League si campionatele nationale din Germania.

Tat Biliard SRL a incheiat colaborari cu mai multi producatori de renume in domeniu cum ar fi: Aramith, Artemis, PowerGlide, Brunswick.

La Tat Biliard gasiti toate accesoriile de care aveti nevoie pentru o masa de biliard, snooker, darts, masa de fotbal, poker si tenis de masa.

mese de biliard masa de biliard darts poker tenis de masa