Susțineți micii tenismeni la turneul de minitenis Salix Tennis Cup, organizat de DEI Sports CLUB!

Image

Duminica aceasta, 1 septembrie 2024, haideți la baza sportivă Olimpia Brașov să îi susțineți pe micii jucătorI care vor concura pentru titlul de campion Salix Tennis Cup. Aici detalii!

Începutul toamnei marchează finala mult așteptată atât de copii, cât și de părinți, ai cupei de mini tenis Salix Tennis Cup, organizată de DEI Sports CLUB. Ceea ce a început la Brașov în luna lui aprilie, de Florii, se termină tot aici, în orașul în care a luat naștere. Pe 1 septembrie, weekendul acesta, peste 30 de copii se vor întâlni la fileu.

Game, set, match: detalii și informații suplimentare

Evenimentul face parte din minicircuitul cu același nume, Salix Tennis Cup, în cadrul ligii sportive Tenis10,eveniment ce unește 5 orașe într-o singură poveste: Brașov, București, Cluj Napoca și Râmnicu Vâlcea. Fiecare dintre orașele menționate au desemnat campioni, ceea ce denotă faptul că mulți copii speră să devină campioni tenismeni, dat fiind faptul că mini tenisul este versiunea pentru copii a sportului. De la pasă, la servire și la titlul de campion, e cale lungă. Deznodământul poveștii îl veți afla la locul faptei, la baza sportivă Olimpia Brașov!

Categoriile de joc din acest turneu sunt următoarele:

     Roșu (mixt) - 8 ani și sub.

     ●     Portocaliu, F/B - 9 ani și sub.

     ●     Verde, F/B - 10 ani și sub.

     ●     Galben, F/B - Sub 14 ani. (Această categorie este tenis standard.)

Fiecare categorie în parte are diverse specificații și anume greutatea mingii, lungimea rachetei de tenis, dimensiunea terenului de joc și înălțimea fileului, pentru ca fiecare participant să aibă șanse egale, parte de un joc corect și oponenți la fel de buni ca ei.

De asemenea, va avea loc o tombolă GoldNutrition, pe fiecare categorie, iar participanții vor primi și vouchere GoldNutrition. Iar după festivitatea de premiere, jucătorii sunt invitați la o șuetă dincolo de fileu, alături de reporterii Argeș Expres.

Alături de GoldNutrition România, partenerii sunt Atelierul de Racordat Rachete, Prosoape Bumbac by Maya Art Textil, RBC Producție Publicitară, Apa KANGHEN, Tennis Revolution, editura Niculescu și mulți alții, care au fost alături de organizatori în demersul acestora de promovare a tenisului în rândul copiilor și asigurarea unui cadru competițional adecvat.

Image

Despre înscrieri - va putea copilul să participe, dacă nu este înscris?

Înscrierile în acest eveniment au avut loc până pe 28 august, ceea ce înseamnă că, dacă aveți acasă un mic tenismen care și-ar dori să participe la Salix Tennis Cup duminică, acest lucru va fi posibil doar cu acordul clubului, dacă structura grupelor deja constituite va permite acest lucru. Altfel spus, tot ce trebuie să faceți, în acest caz, este să luați legătura cu clubul organizator pe adresa de e-mail: deisportsclub23@gmail.com.

Organizate tot de DEI Sports Club, în cadrul ligii Tenis10, sunt alte două proiecte competiționale la care puteți înscrie copii: AlexA Tennis Cup și a.D.E.I Tennis Cup. Până atunci, veniți cu mic, cu mare la acest eveniment și urmăriți meciurile de minitenis care, reamintim, vor avea loc la baza sportivă Olimpia Brașov. ACS Junior PRO TENIS BRAȘOV se va asigura că micii tenismeni vor avea la dispoziție condiții de joc profesioniste, demne de marile arene.

Ce este mai palpitant decât un meci de tenis? Un meci de tenis care are loc la poalele Tâmpei. Cu o priveliște și un suspans care vă va tăia respirația, veți dori, cu siguranță, să-i încurajați și să-i susțineți pe tinerii jucători de tenis. Detalii aveți și aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556887573224.

Salix Tennis Cup - Povestea merge mai departe!

Salix Tennis Cup DEI Sports CLUB