Super preturi pentru DjSuperStore in promotia Black Friday din perioada 28-30 noiembrie

A 3-a editie Black Friday a magazinului online DjSuperStore anunta reduceri la peste 200 de produse si accesorii.



DjSuperStore, magazin dedicat DJ-ilor si producatorilor de muzica de studio ofera o gama larga de produse de specialitate de la microfoane, monitoare de studio, platane, mixere si pana la casti DJ sau interfete audio. Este singurul magazin online cu o gama atat de larga de produse destinate profesionistilor din industria muzicii.



Asa cum si-a obisnuit clientii in ultimii ani, si anul acesta, in perioada 28-31 noiembrie, DjSuperStore lanseaza promotia Black Friday cu o lista lunga de oferte speciale. DJ-ii ce doresc sa se echipeze sau sa isi faca un upgrade, pot beneficia de preturi speciale pentru console Numark, Native Instruments sau Pioneer. Producatorii de studio vor fi cu siguranta atrasi de cele mai bune preturi de pe piata pentru monitoare de studio Focal, EVE Audio si Monkey Banana, midi controllere Arturia, clape Akai sau casti si microfoane Audio Technica. In plus, DjSuperStore a adaugat in lista lunga de peste 200 de produse din promotie si ceasuri Zomo, genti Magma si multe alte accesorii cu preturi extrem de atractive.



Oferta Black Friday este o ocazie buna atat pentru cei ce folosesc in mod direct astfel de produse cat si pentru cei ce vor sa faca astfel de cadouri de Craciun, persoanelor dragi. Chiar daca nu te pricepi foarte mult la acest domeniu, poti cere sfaturi pe site sau pe pagina de facebook a magazinului online. In plus, brandurile prezente pe DjSuperStore sunt o garantie  a calitatii.



Anticipand vanzari record, DjSuperStore si-a completat stocurile, dar nu trebuie sa stai foarte mult pe ganduri deoarece preturile extrem de avantajoase vor atrage, cu siguranta, intreaga comunitate de DJ din Romania.



Echipeaza-ti studioul cu produse de top la preturi Black Friday de la DjSuperStore in perioada 28-30 noiembrie!



Despre DjSuperStore



DjSuperStore este un magazin online dedicat celor pasionati sa creeze muzica buna. Gasesti aici  produse ce poarta numele unor branduri care si-au capatat notorietate in aceasta industrie si sunt o garantie a calitatii, calitate sustinuta si de politicile prietenoase aplicate la vanzarea produselor. Acestea din urma pot fi returnate in 14 zile de la primirea coletului si fiecare produs este insotit de un certificat de garantie de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de echipament. DjSuperStore ofera si posibilitatea activarii online a acestor garantii, ceea ce permite verificarea simpla, in orice moment a starii si termenului de finalitate, o facilitate utila daca ai ratacit  manualul  sau documentele ce insotesc produsul cumparat.



Powered by SEOmonitor