Studio20: ce beneficii au modelele ce lucreaza la acest studio de videochat

Majoritatea fetelor care doresc sa se angajeze intr-un studio de videochat sunt extrem de derutate de numeroasele firme  care promit extrem de multe beneficii, astfel incat este foarte greu sa faci o triere a acestora si sa ajungi la cea mai buna. Totul pare parca desprins dintr-o poveste, toti asigura venituri incredibil de mari, cu toate ca majoritatea firmelor apar ,,peste noapte” si dispar la fel de repede asa cum au aparut. 

Desi concurenta este mare, Studio20 ramane cel mai bun studio de videochat din lume, prezent deja pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord), ceea ce inseamna ca modelele pot fi sigure pe stabilitatea si siguranta lor la acest loc de munca – in mod cert, acesta nu o sa dispara ca prin minune, asa cum se intampla cu majoritatea firmelor din acest domeniu. In plus, prezenta lor internationala demonstreaza succesul pe care il au in intreaga lume si profesionalismul de care dau dovada, lucru care nu se poate traduce decat prin incasari foarte mari si, implicit, castiguri uriase pentru modelele serioase, care isi doresc sa evolueze si sa isi schimbe radical viata.

Iar daca iti doresti sa lucrezi la acest studio de videochat, insa te temi de faptul ca nu ai experienta si nu vei putea sa te descurci, trebuie sa stii in primele 5 zile vei fi introdusa in lumea videochatului de catre un trainer care iti va impartasi notiunile teoretice, iti va oferi exemple si va face cu tine role-playuri, astfel incat sa nu iti lipseasca notiunile de baza ale acestui job. Daca dupa aceste zile consideri ca inca nu esti pregatita, nu trebuie sa te alarmezi, pentru ca poti cere zile suplimentare de suport. In plus, fiind un studio de videochat care se respecta, fii sigura ca vei avea parte de ajutor oricand ai nevoie. 

Desigur, avantajul major pe care Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ti-l ofera, este acela de a lucra pe baza unui contract de artist-interpret, ceea ce inseamna ca vei lucra legal, vei beneficia de istoria veniturilor, de pensie, asigurare de sanatate si asa mai departe.

Studio20 te va ajuta si in momentul in care vei dori sa-ti deschizi un credit pentru a-ti cumpara o masina, o casa sau pentru a-ti face operatiile estetice la care ai visat intotdeauna; modelele care au minim 6 luni in acest studio de videochat vor primi un credit rapid, oferit direct de catre companie. Pentru a te bucura de acest beneficiu trebuie sa strangi minim 20% din suma necesara, iar restul de 80% va fi asigurat de Studio20 si platit apoi in rate lunare, din castigurile tale, fara comisioane sau dobanzi (atata timp cat continui sa lucrezi in studio si sa iti platesti ratele).  

Daca iti doresti un job la un studio de videochat, ai toate motivele sa te angajezi la Studio20 si asta pentru ca vorbim despre primul studio din lume – si singurul in multe orase - certificat Jasmin la nivel Silver. Pe scurt, acest lucru inseamna ca modelele acestui studio de videochat beneficiaza de conditii preferentiale, de suport dedicat permanent si de multe alte beneficii care conduc catre castiguri mai mari de la luna la luna.

Intra si tu intr-o lume care iti va schimba radical viata!

Studio videochat

Studio videochat

Studio20 studio de videochat model videochat beneficii videochat castiguri videochat