Somproduct – saltele memory pentru un somn memorabil

Somproduct este o companie care isi propune sa ofere clientilor sai tot ce acestia isi pot dori de la o saltea, prin varietatea de produse si de preturi aferente, contribuind astfel la confortul si bunastarea acestora. Diversitatea tipurilor de saltele Somproduct, pornind de la cele cu arcuri si pana la cele din spuma, latex sau cocos, americane sau memory, faciliteaza alegerea clientilor pentru salteaua adecvata propriului camin. Importanta acestora nu se rezuma doar la estetica si confortul pe care le ofera, ci si la factorul medical, decisiv, in special pentru persoanele care sufera de probleme in zona spatelui.



Acest ultim aspect, cel medical, este si cel mai important. De aceea, Somproduct transforma fiecare saltea pusa la dispozitia cumparatorilor sai intr-o suprafata de incredere pentru coloana vertebrala a acestora, oferind detalii despre tehnologia care sta in spatele confortului si fermitatii saltelei. Un bun exemplu, in acest caz, ar fi saltelele memory, care, datorita spumei vascoelastice din care sunt alcatuite, sensibila la temperatura, devin o suprafata ce se adapteaza formei corpului. Pretul acestor saltele memory Somproduct este la randul sau unul accesibil, intrucat variaza de la 694 pana la 3900 RON, permitand astfel o alegere bazata pe calitate si relevanta personala, si mai putin axata pe pragul financiar. Desigur, pentru suma maxima oferita pe acest tip de saltele memory, cumparatorul are garantia ca va achizitiona o saltea care ii va satisface toate nevoile legate de odihna si confort, toate incorporate intr-un design care i-ar atrage cu siguranta pe fanii ciocolatei.



Desigur, saltelele memory nu sunt singurele saltele de calitate din oferta Somproduct. Saltelele cu arcuri sunt super-ortopedice, iar pretul acestora variaza intre 336 si 1852 RON, in timp ce saltelele latex sau cele americane isi provoaca potentialul client atat cu materiale calitative, cat si cu un design atragator, ce pot incununa cu succes spatiul intim al dormitorului sau cel deschis al living-ului. Preturile acestora sunt ceva mai mari, intre 503 si 2073 de lei pentru cele din latex, respectiv 1852 de lei pentru cele americane, fiind totusi in limite economice greu de egalat de restul pietei.



Calitatea unei saltele nu influenteaza doar somnul de peste noapte, sau confortul de moment, ci si bunastarea din timpul zilei, contribuind la relaxarea si fericirea clientului. De aceea, Somproduct nu ofera doar o suprafata de dormit, ci sustine visele clientilor sai.



Despre Somproduct



Somproduct este o companie romanesca cu capital privat, si are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de saltele, somiere, canapele si accesorii decorative de cea mai inalta calitate, menite sa satisfaca cele mai ridicate standarde ale clientilor. Dupa o experienta de 17 ani pe piata din Romania, anul 2008 a fost decisiv pentru extinderea activitatii la nivel international prin crearea unui magazin online unde clientii companiei sunt consiliati de personal specializat, capabil sa ofere solutii personalizate oricarui tip de solicitare.



 



Powered by SEO monitor