RetroBoutique propune pasionatilor de mobila vintage un concept inedit de showroom

Magazinul online de mobilier si accesorii retro si vintage RetroBoutique.ro deschide showroom-ul din zona Baneasa, promovand un concept inedit ce ofera posibilitatea celor interesati sa aprecieze unicitatea produselor nu intr-o vitrina sau intr-un stand, ci intr-un cadru real, mai precis intr-o vila amenajata precum o casa de locuit.



Toamna aduce vesti bune pentru fanii pieselor de mobilier si accesoriilorcu parfum de epoca, ai spatiilor decorate cu dichis in stil retro, vintage sau shabby chic. In luna octombrie, in zona Baneasa s-a deschis un showroom ce are la baza un concept inedit, unde pot fi admirate piese de mobilier si decoratiuni interioare de la RetroBoutique, intr-o casa decorata exclusiv in acest stil.



Villa RetroBoutique are trei incaperi (dormitor, living si birou), insotite de o curte interioara unde clientii pot savura in zilele insorite de toamna un ceai, o cafea sau povesti din vremurile trecute, putand afla totodata mai multe despre piesele deosebite ce pot fi admirate in interior. Echipa RetroBoutique ofera si consultanta specializata pentru design interior, iar sfaturile lor iti vor fi ghid pentru crearea unei atmosfere speciale la tine acasa.



Vizitatorii pot admira dormitorul cu elemente romantice, shabby chic si cottage, in culori pastel. Foarte pretuita de catre clientii Retro Boutique, se afla expusa aici masa de toaleta Shabby Roses, piesa de mobilier mult admirata. Livingul expune piese clasice din familiile Charme si Epoque, iar zona de birou propune o imbinare eclectica intre stilul clasic si vintage industrial.



Trebuie spus ca showroom-ul RetroBoutique a fost amenajat avand in minte dorintele clientilor. Predomina deci piesele de mobilier, acompaniate elegant cu decoratiuni interioare, perdele si draperii, ceasuri si oglinzi vintage.



RetroBoutique nu este, deci, numai un magazin cu mobilier vintage, decoratiunile avand un loc important in gama de produse oferite. Poti gasi aici tablouri deosebite sau perne decorative, portelanuri si ceramica fina, poti studia oferta de perdele sau corpurile de iluminat ce te vor ajuta sa-ti construiesti o camera ca o oaza de relaxare.



O mare parte din produsele din magazinul online le vei putea redescoperi intr-o casa decorata cu gust, atipica si departe de mobilierul fabricat “in masa”, atat de popular astazi. La RetroBoutique vei afla cum sa-ti decorezi casa care sa arate ca-n povesti, folosind mobilier si elemente decorative alese cu gust.



Daca vizitezi showroom-ul in luna octombrie, primesti un voucher de 5% reducere, pe care il poti folosi la achizitia de produse online. .



Showroom-ul s-a deschis pe data de 6 octombrie, pe strada Erou Iancu Nicolae, la numarul 152, vila 1, in zona Baneasa, Bucuresti.



Vino sa te bucuri de toamna in stilul RetroBoutique!



Powered by SEOmonitor