Rent Expres declară 2017 anul extinderii la nivel național!

Rent Expres, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii rent a car din București, va oferi și în 2017 servicii de calitate clienților săi. Zonele acoperite până acum sunt Otopeni și București, reprezentând polii de susținere ai societății metropolitane românești. Totuși, datorită nevoii tot mai mare de închiriere a unei mașini în zone diferite ale României, Rent Expres își propune ca în anul 2017 să deschidă 3 centre noi de închirieri auto la nivel național.

Cele 3 noi locații se vor afla și ele în apropierea unui aeroport important pentru ca închirierea unei mașini să fie cât mai facilă pentru clienți. Aceștia vor avea la dispoziție, ca și în București, mașini din clase diferite – berline, hatchback, sedan, 4x4 sau minivan – pentru a satisface o paletă largă de gusturi și necesități. Tot în acest registru merită punctat și faptul că autovehiculele de la Rent Expres pot avea transmisie manuală sau automată, pentru a nu limita opțiunile potențialilor clienți. Mai mult, flota va crește la 600 de mașini: astfel, Rent Expres va putea servi un număr mai mare de clienți care doresc o metodă simplă, rapidă și sigură pentru deplasarea în oraș.

Suntem preocupați de siguranța clienților noștri, iar tocmai de aceea avem disponibile doar autovehicule noi și bine accesorizate. Este unul dintre multele aspecte care nu au parte de negocieri, întrucât siguranța și bunăstarea clienților trebuie să se afle în topul priorităților unui furnizor de servicii rent a car. De asemenea, mașinile de la Rent Expres beneficiază de asigurare CASCO și de o distanță de deplasare nelimitată – poți călători cât de departe vrei.

Tarifele au rămas la fel de mici ca și până acum, începând de la doar 10 euro/zi pentru un autovehicul din clasa Economy pe o perioadă de peste 31 de zile. Chiar și așa, ai parte de multe opțiuni privind perioada de închiriere, adăugarea unor scaune de copii (gratuit), adăugarea unui sistem de navigare (gratuit) sau opțiunea de WiFi la bord. În ceea ce privește modalitatea de confirmare a rezervării, vei afla că suntem foarte flexibili: putem confirma prin e-mail, telefonic sau prin WhatsApp.

Nu în ultimul rând, Rent Expres nu ar fi un furnizor de servicii închiriere auto fără a oferi sfaturi utile: te putem ajuta cu orice nelămurire ai avea pentru ca experiența ta cu noul autovehicul să fie greu de uitat. Vei afla de unul singur că expertiza noastră în materie auto este una cum nu ai mai întâlnit până acum.

Tel: 0765 100 002

Mail: office@rentexpres.ro

Adresă: Calea Bucureștilor 291, Airsport Sky Parking, Otopeni

rent a car inchirere masini rent a car bucuresti