Reduceri de pana la 50% pentru pachetele turistice oferite de Viotop Travel

Viotop Travel, agentie de turism cu un portofoliu complet de servicii, pune la dispozitia clientilor sai in aceasta perioada o bogata oferta de vacante in Grecia cu reduceri de pana la 50% la cazare.

Astfel, poti alege una din statiunile pline de viata cum este Kos, in care turistii sositi din toate colturile lumii vin sa se bucure de soare, dar si de viata de noapte, sau o statiune linistita cum este Nei Pori, unde poti trai cu adevarat stilul de viata grecesc linistit, dominat de albastrul nesfarsit al marii, nisipul perfect si umbra muntelui Olimp.

Cu preturi de la 49 de Euro pe sejur de 7 zile, Viotop Travel iti ofera posibilitatea de cazare intr-o vila moderna din centrul statiunii Nei Pori, la doar 200 de metri de plaja si de mare. Ca bonus primesti un tur panoramic al Salonicului, bineinteles pe langa frumusetile extraordinare ale locului si posibilitatile nenumarate de a iti petrece timpul liber si dupa orele de plaja.

Sau poate esti tentat de insula Evia, a doua ca marime dupa insula Creta, ce ascunde peisaje uimitoare, dar si monumente istorice, muzee sau manastiri renumite precum manastirea Sf. Ioan Rusu sau manastirea Sf. David. Insula Evia este perfecta pentru cei ce doresc sa imbine marea, plaja si baile de soare cu drumetiile pe muntii generosi de unde poti admira peisaje ce iti vor taia respiratia. Pentru aceasta destinatie, pe Viotop Travel gasesti oferte cu discounturi de pana la 25% pentru lunile de vara sau poti sa iti rezervi deja un concediu pentru luna septembrie la preturi foarte bune.

Pentru cei grabiti sa isi petreaca vacanta in prima parte a lunii Iunie, Viotop Travel a lansat pagina de oferte Last Minute, iar cei ce pur si simplu nu mai suporta agitatia orasului si au nevoie urgent de o vacanta, pot alege una din ofertele de pe pagina ultra last minute cu plecare a doua zi. 

Pentru a nu rata ofertele speciale pentru aceasta vara sau chiar pentru lunile septembrie si octombrie, Viotop Travel iti pune la dispozitie aplicatii Android si iOS pentru smartphone-uri si tablete prin care poti primi notificari in timp real cu orice se posteaza nou pe site sau poti cauta extrem de simplu un sejur care sa ti se potriveasca.

Viotop Travel este o agentie de turism cu experienta ce ofera de peste 12 ani servicii de cazari la hoteluri din toata lumea, rezervari pentru bilete de avion, circuite in tara sau strainatate, precum si servicii corporate destinate calatoriilor de afaceri.

Powered by SEO monitor