Reduceri de pana la 50% de la Salterra pentru un somn mai bun

Daca salteaua pe care dormi nu iti mai ofera confortul de care ai nevoie si te trezesti cu dureri in fiecare dimineata sau daca visezi o pilota noua, usoara si confortabila care sa te protejeze de frigul iernii, viziteaza site-ul Salterra de Black Friday si vei beneficia de reduceri intre 10% si 50% la saltele, pilote, protectii saltea, lenjerii si somiere.

In weekend-ul 29 noiembrie - 1decembrie intra pe site-ul Salterra si alege o saltea de calitate fabricata de Pikolin - cel mai mare producator din Europa si vei dormi ca intr-un hotel de 5 stele in fiecare noapte. Somnul este esential pentru sanatatea ta asa ca vei putea alege saltele cu spuma, cu arcuri, cu memory foam, saltele handmade sau chiar modele realizate special pentru copii. Pe orice saltea poti sa cazi lat rapus de oboseala dar adevarul este ca doar pe o saltea de buna calitate de te poti odihni cu adevarat. Viziteaza pagina speciala de Black Friday la Salterra si vei descoperi reduceri cum n-ai vazut tot anul. Iar daca nu stii ce sa alegi poti sa contactezi echipa Salterra pentru consultanta telefonica gratuita. Vei primi toate informatii de care ai nevoie sa faci cea mai buna alegere pentru un somn sanatos si odihnitor.

Cei 65 de ani de experienta Pikolin in industria saltelelor, calitatea recunoscuta pe plan mondial a acestora reprezinta garantia celei mai bune investitii in produse destinate somnului. Pentru orice comanda in valoare mai mare de 800 Ron livrarea este gratuita, iar daca doresti sa testezi pe viu produsele Salterra, o poti face in magazinul din Piata Victoriei unde iti sta la dispozitie intreaga colectie. Poti comanda direct din magazin sau doar sa te asiguri de calitatea acestora si sa plasezi oricand doresti comanda telefonic sau cu un simplu click prin intermediul magazinului online.

La Salterra gasesti tot ce ai nevoie pentru un somn sanatos: saltele, perne, microsaltele, lenjerii, somiere sau pilote. Poti comanda in doar cateva minute online si poti realiza plata in mod simplu prin card. Iar daca produsul comandat nu mai iti place sau doresti altceva in loc, poti sa il returnezi in termen de 10 zile fara nici o problema.

Investeste in sanatatea ta, alege saltele de calitate de la Salterra si beneficiaza de reduceri de pana la 40% la produse care iti vor oferi in fiecare noapte confortul visat.

Powered by SEO monitor