Razele soarelui direct in locuinta prin intermediul sistemelor solare de la Bricolaj Market

Orice locuinta arenevoie de un sistem ce aduce razele soarelui in interior. Acesta trebuie sa sporeasca eficienta intregii casei, dar si confortul. Totusi, alegerea unui astfel de sistem si a accesoriilor sale nu este deloc usoara. Ele trebuie sa prezinte rezistenta in timp, dar si la factorii externi, daunatori.

Sursele de energie alternative, precum energia solara, sunt cele mai cautate in ultimul timp. Motivul? Un consum mai mic de energie si o mai mare eficienta.

Aceste sisteme cefolosesc energia solara se regasesc in cadrul magazinului Bricolaj Market in categoria Energie verde. Magazin cu vechime pe piata de profil, contine doar produse de brand consacrat si calitate aparte. Toate produsele au ca scop intretinerea casei si a gradinii prin metode si sisteme de actualitate,la preturi ce se pliaza pe orice buget.

Produsele suntdispuse pe categorii precum:

Sisteme solare nepresurizate;

Sisteme solare presurizate;

Sisteme solare plane;

Colectoare tuburi vidate;

Colectoare plan;

Accesorii sisteme solare.

Cele doua categorii de panouri solare

In functie de utilizarea ulterioara, panourile solare se impart in doua categorii: panouri fotovoltaice utilizate pentru curent electric si panouri solare termice folosite pentru incalzirea apei menajere.

In cadrul magazinului, cu preponderenta se regasesc panouri solare termice, deoarece sunt usor de montat si de utilizat. Panourile solare termice de la Bricolaj Market sunt de tipul celor cu tuburi vidate sau plane, in functie de necesitati.

Cele pentru incalzirea apei de tip cu tuburi vidate se impart in doua categorii: presurizate si nepresurizate. Atunci cand se opteaza pentru un acest tip de sistem, cu tuburi vidate, este bine sa se ia in calcul cantitatea de apa ce va fi incalzita, dar si numarul persoanelor ce vor utiliza apa calda.

bricolaj market sisteme solare Panourile solare termice