Promotie la piese Ford acum la Altgrad Auto de Black Friday

Promotie la piese Ford acum la Altgrad Auto de Black Friday



Oferim clientilor Ford de Black Friday: - Extra discount de 10 % pentru comenziile date on line de peste 500 ron* si 5 % pana in 500 ron* - Plata online cu cardul, in 3 rate fara dobanda prin Card Avantaj sau Start BT - Bonus la fiecare 150 Ron cheltuiti in magazinul on line *AltGrad da cate o bere la doza* - Transport gratuit la comenziile on line indiferent de suma * - Perioada de reduceri Black Friday este : 27 - 30 noimebrie 2015 in limita stocului disponibil - Produsele pe comanda au termen de livrare 3 - 7 zile import Germania Motoul nostru este : Black Friday la Altgrad e ca Fordul langa Brad Va dorim shoping placut pe Catalog.AltgradAuto.ro



Black Friday a devenit sarbatoarea comertului. Este ziua în care Altgrad Auto face reduceri masive de preturi doar pentru marca Ford . Este o ocazie buna pentru cei care îsi doresc un anumit produs sa îl achizitioneze la un pret mult mai bun.



Cu o traditie si o istorie de notorietate in lumea auto, Ford pune la dispozitie numeroase accesorii necesare pe care posesorii de masini Ford le pot achizitiona on line pe catalog.altgradauto.ro La piesele auto Ford originale calitatea lor este net superioara celei a altor produse existente pe piata. De accea Altgrad auto promoveaza marca de piese Ford impreuna cu o garantie de 24 de luni. Prin produsele care se afla la preturi speciale accesorii, covorase, jante aliaj si tabla, consumabile distributii, uleiuri, mecanica Am creat pentru Tine o platforma usor de folosit, dar extrem de precisa, pe care Tu sa poti identifica si gasi rapid orice piesa Ford. Listam preturi pentru peste 20.000 de repere disponibile din stoc sau la comanda. Devino client AltGrad Auto si beneficiaza si tu de avantajele unice oferite la piese auto online cu livrare direct la tine acasa, plata on line cu cardul securizata sau chiar in rate.

piese ford piese auto ford piese ford black friday altgrad auto ford piese ford reduceri