Printcard.ro iti personalizeaza afacerea

Din momentul in care o persoana are propria afacere, stie ca aceasta il reprezinta si ca va contribui la brandingul personal al acestuia. De aceea, pentru a-si atrage clientii si pentru a-i fideliza, trebuie sa le ofere carduri, de diverse tipuri: promotionale, de fidelitate sau de apartenenta. In afara de acestea, mai sunt necesare diverse legitimatii sau materiale care pot fi facute doar cu o imprimanta speciala si profesionista. PrintCard.ro raspunde acestei nevoi de personalizare si isi ofera serviciile de printare a cardurilor la preturi accesibile si eficienta maxima.



Fiind o companie care are parteneriate cu cei mai importanti producatori de imprimante de carduri din lume, PrintCard Systems pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse: echipamente, consumabile si accesorii. Fiind in pas cu tehnologia, oferta de imprimare a produselor PrintCard.ro este una extrem de variata, incepand cu cea edge to edge (pe toata suprafata cardului, color), continuand cu mult mai avansatele duplex (pe ambele fete ale cardului), rescriptibila (carduri reutilizabile de pana la 500 de ori) si profile de culoare ICC (calitate superioara a imprimarii). Profesionalismul PrintCARD nu lasa de dorit nici in materie de securitate,  deoarece ofera sisteme anti-copiere bine puse la punct precum HoloKote™ sau HoloPatch™.



In materie de imprimante, filtrarea produselor se face foarte facil datorita interfetei site-ului PrintCard.ro, unde pot fi gasite diferite filtre printre care: pret, disponibilitate, volum si tip de imprimare, alimentare, elemente de securitate a cardului, optiuni de encodare sau producator. Pretul acestora, desi destul de ridicat la unele imprimante, precum diverse tipuri de imprimanta termica ca Magicard Enduro, Magicard Pronto sau Magicard Rio PRO, poate reprezenta o investitie intr-un plus de calitate si de siguranta. Cu toate acestea, in lipsa unui buget suficient, Printcard.ro vine si cu optiunea de inchiriere a echipamentelor de imprimare carduri, oferind avantajul unui avans de 0%, facand astfel posibila utilizarea echipamentelor, fara necesitatea achizitionarii lor.



PrintCard.ro este magazinul online al companiei PrintCard Systems, care garanteaza profesionalismul imprimarii de carduri de mai bine de 10 ani pe piata din Romania. Deoarece are drept parteneri pe cei mai importanti producatori de imprimante de carduri din lume, PrintCard are in palmares statutul de Magicard Master Dealer, fiind printre primele 6 companii din lume care obtin acest privilegiu. Toate echipamentele, consumabilele si accesoriile oferite de PrintCard.ro sunt de o calitate oferita de raportarea la o tehnologie avansata. De asemenea, echipa PrintCard ofera asistenta tehnica gratuita pentru oricare produs cumparat, pe o perioada de 30 de zile.



 



Powered by SEO monitor