Printcard Systems lansează în premieră mondială la Print & Sign 2015 cea mai fiabilă imprimantă de carduri cu tehnologie de sublimare

Vizitatorii târgului Print & Sign, care se va desfășura la București între 8-11 septembrie 2015, vor fi primii din lume care vor putea testa imprimanta de carduri Magicard Enduro 3E, lansată în premieră mondială de către Printcard Systems. La târg va fi prezent și Phil Reynolds, reprezentantul European al renumitului brand.



Construită pe o platformă extrem de fiabilă, imprimanta Magicard Enduro 3E este susținută de o garanție de 3 ani, oferind utilizatorilor săi acces la cel mai cuprinzător suport tehnic on-line și telefonic din industrie, la nivel mondial.



Fiecare card imprimat cu Enduro 3E poate fi securizat cu filigranul antifraudă Holokote®, cu patru modele diferite care pot fi selectate din driverul certificat Microsoft sau Mac OSX.



Acum, cu interfețele USB și Ethernet oferite ca opțiuni standard, Enduro 3E este foarte ușor de instalat și utilizat. Pentru o versatilitate sporită, opțiunile de codificare „bandă magnetică“ și „smart card“ sunt disponibile opțional.



Andrew Cornelius, Director Tehnic Ultra ID, a declarat: „Imprimarea cardurilor securizate este, de multe ori, o operațiune foarte importantă. Daca sunteți o universitate, cu un număr mare de studenți care așteaptă să primească o legitimație sau dacă doriți să emiteți permise securizate pentru un eveniment, trebuie să vă asigurați că imprimanta de carduri nu vă va dezamăgi în ziua respectivă. Motorul de imprimare Enduro este unul cu tradiție, fiabil și de încredere. Când combini acest lucru cu opțiunile de securitate care includ filigranul HoloKote® și modulele de encodare, aveți o imprimantă de carduri pe care va puteți baza.”



De la începuturile sale în 2008, Ultra ID a produs până în prezent mai multe zeci de mii de imprimante din seria Enduro cu ajutorul cărora au fost tipărite anual milioane de carduri în întreaga lume.



Perfectă pentru școli, universitați și întreprinderi mici și mijlocii care imprimă până la 10.000-15.000 de carduri pe an, imprimanta poate fi testată în cadrul complexului Expozițional Romexpo, Pavilion C1, stand 6, pe întreaga perioadă a târgului Print & Sign din 8-11 septembrie 2015, București.