Oferta de Ziua Femeii la sute de produse de la evoMAG

Fie ca iti sarbatoresti ziua sau vrei sa faci un cadou cuiva, evoMAG ofera in aceasta perioada, din dragoste pentru femei, sute de produse reduse care ar fi un cadou perfect pentru ea. Oferta evoMAG este valabila in perioada 05-09.03 in limita stocului disponibil asa ca alege-ti cat mai repede un martisor potrivit. 

Acum este momentul perfect pentru un nou smartphone sau pentru o tableta iPad, pentru care primesti 200 de lei reducere. Iar daca vrei sa oferi un cadou unei persoane care iubeste cartile, poti sa achizitionezi un ebook reader la un pret special- noul Amazon Kindle Paperwhite este numai 629 de lei. Cu el daruiesti mai mult decat un gadget, daruiesti o biblioteca intreaga.

In perioada aceasta, o gama intreaga de electrocasnice de la evoMAG  sunt oferite cu un discount de 25% precum cele din gama Philips, iar daca te intereseaza mai degraba confortul, trebuie sa stii ca aparatele de masaj Beurer vin cu reduceri de pana la 20%. Televizoarele LED sunt la oferta si vin cu vouchere cadou cu valori cuprinse intre 400 si 800 de lei pe care le poti folosi pentru a achizitiona alte produse. Asa ca, daca aveai de gand sa-ti schimbi televizorul, acum este momentul pentru ca poti sa iei si un „martisor” cadou. 

Daca ai cautat aparate foto Nikon pentru un cadou util si simpatic, atunci orienteaza-te spre Nikon Coolpix S2700 care vine acum cu o reducere de 20% si doua cadouri. Pe aceeasi linie, aparatul foto digital Canon Powershot SX500 IS cu zoom optic de 30X este oferit acum cu o reducere de 300 de lei. Cadouri perfecte pentru a suprinde culorile primaverii!

Pe langa toate acestea gasesti si o gama larga de accesorii pentru PC la preturi foarte bune. Este momentul perfect sa profiti de conditiile flexibile de la evoMAG. Poti sa achiti printr-o varietate de metode de plata, ai acces la metode de finantare si sfaturi sau consultanta de la echipa evoMAG. In plus, ai garantia ca poti sa returnezi orice produs daca te-ai razgandit dupa ce l-ai primit; asa ca nu exista niciun risc, ci numai avantaje. Profita de promotia de Ziua Femeii de evoMAG pentru a oferi cel mai frumos cadou. Intra acum pe evoMAG.ro pentru a vedea si o selectie de produse pentru 8 martie. 

Powered by SEO monitor