New stuff de la Crumpler

  Prima jumatate a anului 2013 a insemnat pentru Crumpler introducerea unor colectii noi. Este vorba despre Crumpler Florida Condo, Muli, Crumpler Custom si reluarea modelului Dinky Di.
 
  Florida Condo este o colectie orientata catre business, cu un design elegant si detalii sofisticate. Gentile sunt fabricate din materialul exclusiv Crumpler Chicken Tex 1000 impreuna cu Ripstop Lining, au fermoare de metal si buzunare discrete. 9 produse compun aceasta colectie, incepand cu genti de bagaj pentru week-end si terminand cu huse pentru camera.
  http://www.crumpler.eu/index.cfm?seite=collections&sprache=EN&productID=8379
 
  Colectia Muli este inspirata de lumea celor care merg pe bicicleta. Functionalitatea inspirata din gentile curierilor pe bicicleta este incorporata in 8 produse potrivite pentru aventuri urbane. Genti, rucsaci si organizatoare pentru scule.
  http://www.crumpler.eu/index.cfm?seite=collections&sprache=EN&productID=8668
 
  Crumpler Custom este o initiativa noua, o editie limitata de genti custom inspirata de profesionisti. Fie ca sunt curieri pe bicicleta, fotografi, sau artisti, toti au contribuit pentru ca gentile Crumpler sa ramana unice si potrivite pentru viata urbana.
  Kill the Messenger este prima geanta creata in colaborare cu Cristophe din Berlin, care este un pro bike courier acolo.
  http://www.crumpler.eu/index.cfm?seite=messenger-sling-bags&productID=8301&sprache=EN
 
  Dinky Di este un model legendar Crumpler, care recent a primit 12 noi interpretari in diverse culori si marimi. Aceasta geanta este primul model creat de cei de la Crumpler, care acum au transformat-o intr-o colectie, avand disponibili rucsaci, organizatoare si genti de weekend.
  http://www.crumpler.eu/index.cfm?seite=collections&sprache=EN&productID=6652

colectii noi Crumpler Custom Crumpler Florida Condo