Lumea 4x4 accesibila cu AutoExpert de noiembrie





AUTOEXPERT 4X4: Audi Q3

Noul Q3 nu este doar un model nou, ci reprezinta continuarea strategiei Audi de a democratiza SUV-ul premium si a-l aduce mai aproape de nevoile clientilor. Pachetul de calitati cu care vine Q3 arata o orientare vadita catre un mediu pasnic, din care sa nu lipseasca orasul si activitatile obisnuite de zi cu zi. Dimensiunile reduse, confortul si economia sunt dublate de agilitatea si dinamica unui sasiu echilibrat si al sistemului Quattro, ce largesc si mai mult orizonturile celui mai nou SUV dezvoltat de Inglostadt.

AUTO UTIL: Alegerea anvelopelor de iarna

Avem ca alternative: anvelopele de iarna noi, anvelopele all seasons noi, anvelopele de iarna second hand sau anvelopele resapate. Fiecare dintre cele 4 prezinta avantaje economice pentru buzunarul soferului dar sa vedem si din punct de vedere al sigurantei circulatiei ce probleme pot aparea.

TEST: Land Rover Range Rover Evoque

Masina de senzatie care a starnit ropote de aplauze si admiratie reprezinta noua provocare în clasa SUV compact. Este singurul model din clasa care ofera o pozitie de condus autoritara, dar în acelasi timp sportiva, pastrand nealterata celebra "Land Rover command position". În teren accidentat, Evoque se poate folosi cu succes de sistemul Terrain Response, care ofera diferite moduri de lucru în functie de suprafata de rulare.

 

Testele sunt realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara si strainatate.

 

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

Informatii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile pe http://www.autoexpert.ro si in retelele sociale facebook (http://facebook.com/autoexpert.ro) si twitter (http://twitter.com/revautoexpert).

4x4 suv teren offroad anduranta second hand abs eps airbag ecologie teste stiri utile auto volt sport