Licenta Windows 7 gratuita la orice laptop sau desktop achizitionat de la ABD Computer

Pentru orice laptopuri sau sisteme cumparate pana pe 31 decembrie, ABD Computer ofera licente Windows 7 gratuite astfel incat sa poti folosi calculatorul ales imediat dupa achizitionare.



Un sistem de operare licentiat nu iti va face probleme si iti va da posibilitatea sa folosesti orice sistem desktop sau laptop imediat dupa ce l-ai achizionat. De obicei licentele cresc pretul sistemelor, dar in decembrie ABD Computer iti ofera cadou licenta pentru Windows 7, un sistem de operare de incredere si rapid. Cumpara-ti un calculator de pe ABDComputer.ro chiar zilele acestea ca sa profiti de oferta.



Pe ABD Computer gasesti produse second hand de foarte buna calitate care sunt insotite de garantie de pana la 2 ani. Oricand doresti, poti sa iti achizitionezi un laptop, o tableta, un calculator cu monitor, aparate foto, eBook readere, servere, periferice si multe altele.



In perioada acesta ABD Computer te rasfata si cu alte promotii active asa ca daca nu vrei neaparat o licenta de Windows poti alege unul din produsele cu discount. Promotiile si discount-urile de pe site-ul ABD Computer nu se cumuleaza asa ca trebuie sa alegi cea mai buna oferta pentru tine, iar echipa  ABD Computer va fi la dispozitia ta pentru a iti raspunde la intrebarile tehnice si pentru a te ajuta sa identifici produsul cel mai bun pentru tine. In plus, daca ai o firma si ai nevoie ocazional de echipamente, sa stii ca de la ABD Computer poti sa si inchiriezi echipamente atunci cand doresti.



Ai toate motivele sa iti achizitionezi un laptop, netbook sau sistem desktop de la ABD Computer. Livrarea se face rapid, poti returna produsele de care nu esti multumit in 90 de zile si vei primi si puncte de fidelitate pe care le poti folosi data viitoare. Mai poti sa platesti si online, prin card, sau chiar in rate si sa nu uitam ca nu platesti nimic pentru Windows 7.



Prinde oferta iernii si fa-ti un cadou de Craciun pe care o sa-l folosesti zilnic. Chiar de astazi poti sa fii proprietarul unui calculator performant, cu Windows instalat, si in care nu ai investit foarte mult.



 La ABD Computer Mos Craciun te licentiaza.



Powered by SEO monitor