Key Soft a lansat Aplicatia de Gestiune a Cabinetului Oftalmologic KeyOftalm

KeyOftalm imi face munca mai usoara! - Luminita Teodorescu (medic primar oftalmolog).



Aplicatia de Gestiune a Cabinetului Oftalmologic - KeyOftalm - a fost dezvoltata in stransa colaborare cu medici de specialitate si pune la dispozitie o baza de date structurata, coerenta ce permite regasirea imediata a informatiilor.

Datele referitoare la pacienti sunt consolidate intr-un singur loc extrem de usor de accesat. Intr-o clipa puteti regasi informatii de contact, istoricul pacientului, documente, consultatii, rezultatele analizelor utilizand filtre combinate.

Interfata grafica a aplicatiei (calendar) reprezinta o modalitate rapida pentru verificarea disponibilitatii resurselor (medici), a programului de lucru sau a consultatiilor programate sau efectuate.
KeyOftalm permite optimizarea interactiunii cu pacientii, pornind de la preluarea informatiilor de contact ale pacientului si terminand cu ultima consultatie.

Un set extins de formulare de specialitate este la distanta de un click: Motivare, Adeverinta, Bilet de trimitere, Fisa lentile de contact, Consult strabism, Consult oftalmologic, Fisa de operatie, Bilet de iesire, etc.

Aplicatia de Gestiune a Cabinetului Oftalmologic ofera posibilitatea inregistrarii/ consultarii rezultatelor analizelor si masuratorilor de specialitate. La fiecare consultatie, medicul dispune de intreg istoricul pacientului precum si de rezultatele masuratorilor oftamologice.
Costurile cu gestiunea informatiei si calitatea serviciilor oferite vor fi optimizate. Informatiile sunt imediat disponibile iar raspunsurile catre clienti sunt prompte.

O versiune demo, complet functionala este disponibila pentru descarcare.
Pentru detalii si download, vizitati: http://www.keysoft.ro/ro/software-cabinet-oftalmologic/

 

 

Software cabinet oftalmol programari