Informeaza-te atunci cand apelezi la servicii de inchirieri auto in Bucuresti!

In momentul in care esti nevoit sa apelezi la o firma de inchirieri auto este foarte important sa stii toate detaliile despre acest serviciu; concurenta este foarte mare in momentul de fata, insa nu toti lucreaza intr-un mod profesionist, astfel incat sa asigure toate conditiile necesare confortului, sigurantei si satisfactiei tale. Informeaza-te si alege cea mai buna optiune pentru tine, iar calatoria ta va capata noi valente, devenind ulterior o amintire placuta. 

Firmele de inchirieri auto din Bucuresti ofera, in general, aceleasi modalitati standard de tarifare: pentru fiecare zi de inchiriere se percepe o anumita taxa, precum si o garantie pe care clientul o primeste inapoi in momentul in care aduce masina in aceeasi stare in care a preluat-o si se incadreaza in termenul limita, stabilit in contract.

Diferenta dintre firmele de inchirieri auto intervine in punctul in care, pe langa banii acestia, clientul este supus si multor alte costuri, ca de exemplu procurarea rovinietei. In momentul in care te decizi sa apelezi la un astfel de serviciu discuta in detaliu cu angajatii firmei respective si nu te urca in masina pana nu stii tot ceea ce tine de tine. In acest sens, sunt multe firme care ofera preturi foarte mici pentru inchirieri auto, insa percep o garantie foarte mare si nu dezvaluie toate platile pe care clientul le va intampina pe parcurs.

De asemenea, informeaza-te cu privire la termenii si conditiile returnarii masinii: cum anume se procedeaza in cazul in care preconizezi ca o sa intarzii, cat trebuie sa platesti in plus daca nu aduci masina cu rezervorul de combustibil in stadiul in care era initial, care este perioada minima de inchiriere, ce se intampla daca iti este furata masina etc. Si nu uita sa intrebi ce se intampla in cazul in care avariezi masina; de exemplu, FocusRent, firma de inchirieri auto Bucuresti, se obliga prin contract ca in aceasta situatie sa schimbe masina in cel mult 5 ore de la nefericitul incident. 

Si pentru ca una dintre cele mai importante aspecte este siguranta ta personala, nu apela la o firma de inchirieri auto din Bucuresti daca aceasta nu are o flota de masini noi sau relativ noi; nu iti doresti sa cheltui o anumita suma de bani pe o masina care nu numai ca este depreciata si nu da randamentul la care te asteptai, dar te si pune in pericol. In plus, probabil ca nici nu este necesar sa mai aducem aminte, nu accepta o masina care nu are reviziile facute la zi! Nu te increde in vorbe si promisiuni, ci doar in fapte reale, demonstrabile!

Tot ceea ce te intereseaza in momentul in care apelezi la o firma de inchirieri auto este sa fii tratat cu respect si profesionalism! Nu iti doresti sa cheltui niste bani pe niste servicii indoielnice sau de slaba calitate si, eventual, sa-ti ruinezi calatoria. Una dintre cele mai cunoscute firme de inchirieri auto din Bucuresti este FocusRent, ce activeaza in acest domeniu inca din 2006; experienta si timpul peste care au trecut stau la baza serviciilor pe care le ofera in prezent si ii pozitioneaza in topul preferintelor multor clienti. 

inchirieri auto