Hardwork sau Network? Învață să alegi calea ușoară, la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata pe 24 și 25 aprilie.

Aumai rămas 13  zile până când cel supranumit Mr.Network de către publicația The Sun vine în România pentru a susține un Masterclass de două zile, dedicat tuturor celor care își doresc să învețe cum sătransforme relațiile sociale într-un instrument strategic de dezvoltare a carierei sau a afacerii.

AndyLopata se va afla la București pentru două zile, în cadrulevenimentului organizat de Black Card Events. Acțiunea se va desfasura la CrystalPalace Balrooms și va reuni specialiști în marketing și comunicare, manageri deproiecte, oameni implicați în mediul corporate și antreprenoricare își doresc să învețe cum să folosească networking-ul cape cea mai puternică resursă profesională.

ZiuaI – Networking for career development

Degeabale știi pe toate în industria în care activezi. Daca nu îi știipe toți.

Carierata este, în esență, primul business pe care trebuie să îlmanageriezi cât mai bine pentru a avea succes. În dezvoltareacarierei, e important să știi că skills-urilepe care le-ai dobândit sunt valoroase în masura în care cinevavorbește despre ele, iar Andy Lopata te va învăța cum sătransformi rețeaua ta de cunoștințe într-o rețea de recomandări,evoluând astfel într-un ritm accelerat și eficient.

ZiuaII – Networking for business development

Aflătotul despreounealtă strategică la fel de importantă ca misiunea, viziunea șivalorile unei companii.

Imagineaantreprenorului aflat la cârma companiei este în bună masurăimaginea companiei. În ultimă instanță, oamenii lucrează cuoameni, nu cu firme. Astfel, a acorda networking-ului o importanțăprimordială, susținută, reprezintă o mișcare strategică cepoate face diferența dintre tine și concurenții tăi.Dacăești în fruntea unei companii aflate la început de drum, AndyLopata îți va dezvălui tricks and tips pentru a transformarelațiile tale în combustibil pentru a prinde viteză și a-iajunge din urmă pe ceilalți, în cursa pentru succes.

Dacăafacerea ta activează deja de mult timp pe piață, atunci Mr.Network te va pune la curent cu schimbările petrecute între timp cudinamica relațiilor, în era rețelelor sociale. Participarea laMasterclass-ul susținut de Andy Lopata va reprezenta un val deinformații fresh, care te pot ajuta să rentabilizezi numeroaseobiective ale afacerii pe care o conduci. Totodată, Black CardEvents îți propune să le oferi angajaților tăi oportunitatea dea deveni mai performanți în cadrul organizației, în prima zi aevenimentului.

“Expertiza,experiența, ideile și conexiunile în mediul de afaceri fac toatădiferența în succesul personal sau colectiv. Toate resursele decare aveți nevoie pentru a progresa și a vă duce la bun sfărșittoate obiectivele se află la dispoziția dumneavoastră. Întrebareaeste... știți cum să le accesați?”, spune Andy Lopata, cel carea ocupat timp de 8 ani funcția de director general al BusinessRefferal Exchange, grupul britanic de comunicare pe bază derecomandare, ce reunește peste 2000 de companii membre. Andy Lopata,omul din spatele cărții “Recommended: How to sell throughnetworking and refferals”, este în prezent consilierul a numeroasecompanii precum NatWest Bank, Merrill Lynch sau Capita, și oferăconsultanță pentru antreprenori din toată lumea.

Detalii: https://blackcardevents.heme.ro/networking-by-andy-lopata