Hair With Style by Technique Cosmetics



In ziua de 1 septembrie, Technique Cosmetics, impreuna cu agentia de publicitate Creative Luggage, lanseaza un nou site, alaturi de un concurs cu tema Hair With Style, care se va desfasura atat pe site-ul proaspat lansat cat si pe platforma Facebook. 

Din aceasta toamna, Brand-ul Technique Cosmetics capata o noua infatisare. Este vorba despre o imagine complet noua, bazata pe profesionalism, calitate si atentie deosebita fata de clienti.

Concursul se va desfasura in perioada 1-23 septembrie si are ca target toate femeile frumoase, active, care isi iubesc parul si vor sa si-l ingrijeasca cu produse cosmetice profesionale marca Technique Cosmetics. Tot ce trebuie sa faca este sa uploadeze o poza pe site sau pe Facebook si sa adune cat mai multe like-uri. Primele 5 persoane cu cele mai multe like-uri vor castiga un premiu special din partea Technique Cosmetics.

 

Technique s-a nascut in nordul Italiei la Milano - capitala europeana a modei si s-a mentinut in top din 1946. Datorita profesionalismului si a inovatiei permanente, marca Technique se vinde astazi in peste 60 de tari si astfel in acest moment se mandreste cu o gama completa care poate satisface orice solicitare a clientilor sai.

Technique este un brand ce cuprinde o gama completa si variata de produse profesionale pentru par destinat in special saloanelor de infrumusetare dar si utilizatorilor privati care cauta ceva nou si cu eficacitate certificata.

Principalul punct forte al noii marci este faptul ca vine pe piata cu produse care au o tendinta catre ingrediente pe care alte marci nu le au in compozitie , exemplu: aroma de mar, aroma de cocos si faptul ca pune accent pe ingrediente naturale care sa nu creeze probleme consumatoarelor.

cosmetice concurs site facebook premii