Furaje de calitate superioara de la www.furajegospodaru.ro

   Atunci cand hranim animalele din jurul gospodariilor, de foarte putine ori stam si ne gandim daca acestea au mancat sau nu suficient. Hrana, evident reprezinta principalul factor care ajuta la dezvoltarea corespunzatoare a animalelor. O hrana sanatoasa si echilibrata inseamna o crestere si o dezvoltare normala. Este lesne de inteles faptul ca orice ferma pentru a deveni profitabila are nevoie de animale satatoase si puternice, astfel ca utilizarea furajelor de calitate reprezinta un element cheie in cresterea si dezvoltarea lor.







Furaje animale - Furajegospodaru.ro


    Pentru ca un animal sa poata creste si sa se dezvolte normal, furajele pe care le administram acestora trebuie sa indeplineasca doua mari conditii. Pe de-o parte trebuie sa ne asiguram de calitatea produsului iar pe cealalta de cantitatea care trebuie sa corespunda fiecarei rase in parte, pe categorii de varsa sau greutate. Respectand aceste cerinte minime, animalele se vor dezvolta in parametrii normali.


    De foarte multe ori insa, in intregul proces de obtinere al furajelor din pricina nerespectarii normelor impuse de siguranta a calitatii, si aici facem referire la toate stadiile incepand cu momentul productiei si culminand cu cel al transportului si al distributiei furajelor, se poate produce contaminarea hranei acestora prin diverse metode. O hrana contaminata reprezinta un pericol urias atat pentru sanatatea animalelor cat si pentru alimentele care ulterior sunt destinate consumului uman de zi cu zi. Mai mult decat atat, nu doar sanatatea animalelor si a omului sunt afectate din pricina nerespectarii acestor aspecte ci si imaginea crescatoriei in sine este in joc.


    Sursele de contaminare a furajelor apar in principal datorita factorilor de mediu nefavorabili care distrug efectele benefice ale hranei. Omul de asemenea poate contamina hrana prin amestecuri de tot soiul fara a tine cont de anumite reguli si prin utilizarea irationala a diferitelor tipuri de ingrasaminte chimice care pot uneori deveni fatale.  


    Piata este extrem de variata astazi in ceea ce priveste furajele destinate hranirii animalelor. De aceea trebuie sa va asigurati de calitatea acestora inainte de a achzitiona produse furajere din pricina preturilor mici. Este important de retinut faptul ca dezvoltarea normala a acestora necesita doua aspecte importante: calitatea produselor furajere si cantitatea care trebuie sa fie specifica fiecarei rase in parte.


    Produsele furajere de calitate sunt mai greu de gasit, insa daca vei accesa Furajegospodaru.ro, vei avea pe deoparte calitatea superioara a produselor dar si cele mai avantajoase preturi. Lasati deoparte produsele care nu ofera cantitatea optima de substante necesare cresterii si dezvoltarii normale a animalelor voastre si optati pentru o hrana echilibrata.

furaje animale