EUCOM lansează cursuri de engleza business pentru adulti!

EUCOM, liderul in educatia lingvistica pentru sectorul corporate din Romania, isi extinde portofoliul prin lansarea unor cursuri de engleza business dedicate adultilor. Cu o experienta vasta in furnizarea de solutii lingvistice personalizate si o echipa formata din peste 200 de traineri specializati, EUCOM isi propune sa raspunda nevoilor unui public diversificat, oferind acces la educatie lingvistica de calitate pentru toti cei care doresc sa isi dezvolte competentele profesionale intr-un mediu globalizat.

Prin aceste cursuri, EUCOM continua sa sprijine transformarea profesionala a adultilor oferind programe de invatare adaptate specific nevoilor individuale ale fiecarui cursant. Fie ca este vorba despre imbunatatirea abilitatilor de comunicare intr-o limba straina pentru o mai buna integrare pe piata internationala a muncii, fie ca este dorinta de a avansa in cariera, EUCOM pune la dispozitie un mediu educational modern si eficient, sustinut de resurse si metode de predare inovative.

In cei peste 20 de ani, am sprijinit peste 150.000 de adulti sa avanseze in cariera cu ajutorul programelor de limbi straine pe care le-am organizat.

De la inceputul acestui an am organizat 44.000 de ore de pregatire individuale, am sustinut 5.300 de sesiuni de curs si am impactat 36.600 de oameni, cu 46% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In randul marilor companii din Romania cele mai cautate limbi straine, ramain continuare engleza, germana, franceza, spaniola si italiana.

„Prin lansarea acestor cursuri, ne continuam misiunea de a sustine carierele a peste 1 milion de oameni pana în 2030, oferindu-le instrumentele necesare pentru a naviga cu succes in mediul de afaceri global”, a declarat Delia Dragomir, Co-Fondator EUCOM.

Cei interesati de aceste cursuri pot obține mai multe informatii si se pot inscrie vizitand site-ul oficial www.eucom.ro sau contactand echipa EUCOM la office@eucom.ro.

 

Despre EUCOM

Fondata în 2002, EUCOM este o companie romaneasca de referinta in domeniul educatiei lingvistice pentru sectorul corporate. Cu un portofoliu extins de programe lingvistice si o echipa de peste 200 de traineri, EUCOM se dedicafurnizarii de solutii de invatare personalizate, contribuind astfel la succesul profesional al cursantilor saintr-un mediu de afaceri tot mai globalizat.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, vizitatwww.eucom.ro

afaceri engleza adulti cursuri engleza servicii educatie