Distractie si energie la noile cursuri de dans de la scoala de dans Joie de Vivre!

Incepand cu luna februarie, scoala de dans Joie de Vivre vine cu o serie de cursuri de dans noi pentru toti cei care si-au dorit macar o data in viata sa danseze! Streetdance, salsa, bachata si tango argentinian sunt doar cateva din noile stiluri de dans pe care toti pasionatii de dans le vor putea incerca la Joie de Vivre.

Astfel, Joie de Vivre devine scoala de dans cu cea mai bogata oferta de cursuri de dans de pe piata. Indiferent de varsta sau de ritmurile pe care le preferati, la Joie de Vivre veti putea alege dintr-o multitudine de cursuri de dans: dans sportiv (latino si standard), dansuri latino (salsa, merengue, bachata, cumbia etc.), dansuri populare, dans oriental, streetdance sau tango argentinian.

“In anul care tocmai a inceput, ne propunem ca toti cei care doresc sa porneasca o aventura in lumea dansului sa poata gasi la noi stilul de dans de care sa se indragosteasca. Acesta este motivul pentru care am inclus in programul nostru atat stiluri comune, precum cele 10 stiluri din dansul sportiv sau dansuri latino precum salsa, merengue si bachata, dar si stiluri mai greu de gasit in programul scolilor de dans precum dansurile populare sau dansul oriental. In acest fel, indiferent de motivul pentru care te hotarasti sa incepi cursurile de dans, la scoala de dans Joie de Vivre gasesti cursul care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale”, a declarat Noemi Kemenyfi, managerul scolii de dans Joie de Vivre.

Noile cursuri se vor adauga in program incepand cu data de 21 februarie, cand ritmurile tropicale de salsa, merengue si bachata vor incalzi atmosfera inghetata de iarna, urmate pe 25 februarie de streetdance si pe 12 martie de tango argentinian.

Mai multe informatii despre cursuri si despre scoala de dans puteti gasi pe www.jdvdance.ro.

Despre scoala de dans Joie de Vivre


La cursurile de dans pentru adulti si copii de la scoala de dans Joie de Vivre te distrezi si descoperi energia si eleganta stilurilor de dans preferate. Indiferent de stilul de dans de care esti pasionat, la Joie de Vivre vei gasi cu siguranta cursul pe care il cauti. La noi inveti sa dansezi valsul mirilor intr-un mod unic, iar perechile de dansatori iti aduc spectacole explozive latino, tango sau flamenco.

cursuri de dans dans scoala de dans salsa streetdance