Descopera eleganta suprema prin bijuteriile de la Teilor

Bijuteriile poti fi marca stilului si exclusivitatii, iar acestea, asa cum le sta bine bijuteriilor, sunt rare. Teilor este locul in care gasesti bijuterii elegante, inovative, spectaculoase sau discrete, acel gen de bijuterii care spun despre tine povestea care vrei sa fie spusa. Lansata in 1998, Teilor s-a remarcat prin gustul fin in ceea ce priveste alegerea bijuteriilor comercializate, prin servicii exceptionale si atentia la detalii. 

Locul potrivit pentru cupluri sau pentru domnii care doresc sa aleaga un inel sau o bijuterie speciala, Teilor pune la dispozitia clientilor servicii de personalizare a inelelor in cel mai scurt timp si o colectie inedita de inele de logodna, verighete si bijuterii cu diamante. 

Fiecare produs de la Teilor vine cu un certificat de calitate, garantie si posibilitatea de a il returna sau schimba cu un alt produs.  Fie ca achizitionezi bijuterii aur de la Teilor sau cercei, inele ori pandative cu diamante vei observa ca sunt impachetate elegant si luxos intr-un mod inedit care va da si mai multa valoare bijuteriilor alese. Livrare este rapida si de obicei gratuita pentru ca poti comanda bijuteriile si online, dar le poti admira in unul din magazinele Teilor din Bucuresti, Craiova, Pitesti, Sibiu sau Targoviste. 

In magazinele Teilor vei gasi bijuterii cu design progresiv, indraznet sau clasic si traditional pentru ca imbratisam diferite concepte si alegem modele variate, singura regula fiind ca acestea trebuie sa fie impresionante si elegante. 

Colectiile oferite de unii din cei mai mari si cunoscuti producatori italieni includ bijuterii de aur, pietre pretioase precum safire, rubine, onix si altele, dar si o colectie exclusiva de bijuterii din argint. Iar in fiecare magazin Teilor vei gasi specialisti care iti vor putea spune povestea fiecarei bijuterii si care te vor ajuta sa alegi sau sa te decizi asupra modului de personalizare a bijuteriei alese. Te invitam si pe www.bijuteriateilor.ro pentru a explora colectia actuala sau in unul din magazinele noastre pentru a gasi bijuteria care te inspira si te reprezinta. 



Powered by SEO monitor