"Decor de poveste" oferit de Verla, la Iulius Mall Cluj-Napoca

 

ExpoziÅ£ia de PRINT & FOTO ilustrează opÅ£iunile de materiale de print ale momentului ÅŸi impactul fotografiei în crearea ambianÅ£ei de decor. Vizitatorii expozitiei vor vedea o poveste de decor ÅŸi print, cu pereÅ£i îmbrăcaÅ£i în tapet ÅŸi tablouri pe diferite texturi, în care fotografiile se transformă în umbrele, obiecte de mobilier, îmbracă pereÅ£i ÅŸi parchet.

 

“ExpoziÅ£ia este o incursiune în universul materialelor textile pentru printurile de mari dimensiuni. Designerii, arhitecÅ£ii, specialiÅŸtii în industria producÅ£iei publicitare ÅŸi pasionaÅ£ii de design vor găsi soluÅ£ii creative ÅŸi profesionale la provocarea de a oferi ceva nou ÅŸi de impact clienÅ£ilor lor. Vom prezenta o gamă largă de materiale de print ÅŸi decor care reprezintă pentru fotografii un suport diferit faţă de hârtia foto clasică. Materialele sunt destinate realizării de reclame sau decoruri ambientale, au compoziÅ£ie textilă sau PVC, texturi neaÅŸteptate, volum sau chiar transparenţă” susÅ£ine Dl Viorel Verzea, director executiv al grupului Verla-Axelen.

 

ArtiÅŸti fotografi cunoscuti precum Adrian PetriÅŸor, Cristian Åžutu, Radu Bădoiu ÅŸi Teodora Neagu s-au dedicat în totalitate acestui proiect, reuÅŸind să surprindă cadre perfecte din natură, într-un colaj de fotografii realizate în RezervaÅ£ia Naturală Sic.

 

Ideea de frumos implică ÅŸi faptele bune, evenimentul având ÅŸi o componentă umanitară. În cadrul expoziÅ£iei vizitatorii vor avea ocazia să dea o mână de ajutor AsociaÅ£iei Autism Transilvania, care sprijină ÅŸi susÅ£ine copiii bolnavi de autism, participând activ la procesul de integrare socială a acestora. Astfel, vor fi disponibile pentru vânzare 25 de tablouri de colecÅ£ie, tipărite pe pânză canvas sau folii cu texturi. Banii proveniÅ£i din aceste vânzări vor fi direcÅ£ionaÅ£i derulării programelor AsociaÅ£iei. „Sperăm să adunăm o sumă apropiată de 10.000 euro pentru programul de integrare a copiilor bolnavi de autism, aflaÅ£i sub tratament la AsociaÅ£ia Autism Transilvania.” declara organizatorii.

 

Despre Grupul Verla Axelen

Verla este un distribuitor important pe piaÅ£a materialelor pentru industria printului digital, decor, sisteme de expunere, personalizări ÅŸi echipamente. Verla inovează piaÅ£a romanească de print ÅŸi design printr-o gamă diversificată de materiale textile pentru print digital de la Berger Textile, folii adezive profesionale pentru print&cut MACtac, tapet printabil, canvas ÅŸi folii speciale. Astfel, portofoliul Verla a evoluat considerabil, iar în prezent oferă soluÅ£ii de personalizare creativă a oricăror spaÅ£ii: interioare, faÅ£ade de clădiri, asfalt sau pardoseală, vitrine comerciale, perdele sau chiar tapiÅ£erie de mobilier.

 

Axelen acoperă segmentul de materiale pentru decorări interioare, având în oferta permanentă peste 3000 de modele de tapet ale unor producători de renume: Rasch Tapeten din Germania, Zambaiti Parati din Italia sau colecÅ£iile de lux Kolizz-art, precum ÅŸi folii autocolante d-c-fix, stickere decorative, antiderapante sau folii de protecÅ£ie solară, securizare ÅŸi antiefracÅ£ie Bruxsafol.

Cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, grupul celor două companii Verla şi Axelen asigură o distribuţie naţională a produselor, prin punctele de lucru din Cluj şi Bucureşti.

 

Detalii suplimentare:

Dania Rusu – dania@tiparo.ro, 0740-134.377; Anca Ceteras – anca.ceteras@verla.ro, 0741-228.209

 

www.decordepoveste.ro , www.verla.ro , www.axelen.ro

decor de poveste foto print Verla Axelen