De ce implementarea unui ERP este cea mai buna decizie de business

Atunci cand detii sau reprezinti un business, stim cat de important este sa fii la curent cu tot ce se intampla in organizatia ta. De aceea, Charisma ERP, un produs de renume al TotalSoft Romania, iti ofera solutii software specializate si personalizate de imbunatatire a fluxului de date intre diversele departamente ale organizatiei.

Cu peste 21 de ani de experienta pe piata de solutii software din Romania si Europa de Est, TotalSoft este alegerea nr. 1 a companiilor care doresc sa isi eficientizeze si imbunatateasca fluxul de informatii si luarea deciziilor pentru atingerea rapida a obiectivelor de business dorite. 

Implementarea unui ERP aduce, in primul rand, o valoare reala doar daca devine parte in viata de zi cu zi a angajatilor tai. Rolul implementarii unui ERP este sa ofere un suport real si palpabil pentru transparenta proceselor interne si luarii deciziilor. 

Interfata intuitiva, un alt avantaj al implementarii unui ERP precum Charisma, usurinta in utilizare, urmata de instrumentele de configurare usor de manevrat, simplifica  munca angajatilor.  Sa nu uitam de faptul ca reusita acestui tip de sistem modern are la baza respectarea catorva factori, imperativ necesari pentru o implementare de succes:

1. Prin flexibilitatea de care da dovada, impreuna cu existenta unor instrumente vizuale, orice angajat al companiei tale poate creiona fluxuri de productie sau procese de lucru specifice, care sa raspunda nevoilor tale.

2. Costul implementarii aplicatiei – sistemul ERP precum Charisma este ideal pentru dezvoltarea afacerii tale pentru ca este personalizabil. Aceasta are ca scop usurarea activitatii rutiniere a angajatilor, in vederea eficientizarii energiei si resurselor catre departamentele la care este nevoie. 

3. Angajatii tai vor fi si mai performanti – pentru ca sistemul ERP Charisma este usor de folosit, iar angajatii tai se vor obisnui imediat sa il foloseasca. 

4. Sunt eliminate barierele organizationale – un sistem ERP este un model de eficienta organizationala, in care toate datele sunt stocate intr-o baza de date comuna, pentru reducerea timpilor morti, a costurilor, prin definirea activitatilor si a responsabilitatilor fiecarui departament in parte, alaturi de pachete de alte beneficii uriase. 

5. Activitati integrate, ideale pentru dezvoltarea afacerii tale – pentru ca este important ca intreaga ta companie sa aiba o baza de date comuna, stabila, sigura, cu toate procesele ce se desfasoara, in timp real. Doar asa departamentele vor lucra integrat pentru gestiunea corecta a resurselor. 

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre implementarea unui sistem ERP de tipul Charisma, te asteptam pe site.

sistem ERP Charisma ERP ERP Romania sisteme ERP