De ce ar trebui sa lucrezi la cel mai bun studio de videochat din lume?

Esti o tanara dornica de afirmare, care cauta un loc de munca stabil, bine remunerat, unde sa ai parte de cele mai bune conditii? Atunci nu mai sta pe ganduri si pune bazele unei cariere de succes la cel mai bun studio de videochat din lume: Studio 20!

Studio 20 este in cautare permanenta de noi talente si face constant angajari atat in Bucuresti, in tara, cat si peste hotare. Daca esti o fire placuta, vrei sa inveti tainele seductiei de la cei mai buni traineri din domeniu si vrei sa castigi sume considerabile de bani, te asteptam la cel mai bun studio de videochat din lume!

De ce sa iti incepi cariera la Studio 20?

1. Pentru ca suntem o companie serioasa. Toate modelele care lucreaza in cadrul Studio 20 semneaza chiar din prima zi contracte legale, conform legislatiei si primesc propria lor copie. De asemenea, la fiecare plata iti vom emite si un act aditional in care vor fi specificate sumele castigate de tine pe fiecare site de videochat in parte, taxele atribuite catre stat si suma neta pe care o vei incasa. Lucrand la cel mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, poti sa uiti de grija banilor, pentru ca pe langa veniturile castigate vei primi bonusuri, cadouri si multe alte premii.

2. Pentru ca pretuim foarte mult confidentialitatea. Semnand un contract de angajare la cel mai bun studio de videochat din lume, confidentialitatea ta este 100% garantata. Vei primi un nickname,  pe care il vei folosi in activitatea de zi cu zi, iar numele tau real nu va fi dezvaluit nimanui.  Tu vei alege daca le vei spune celor dragi cu ce te ocupi sau nu.  Spre deosebire de videochatul de acasa, la Studio 20 vei fi in deplina siguranta.

3. Pentru ca suntem cel mai bun studio de videochat din Romania si din lume, care si-a pastrat titlul an de an, prin castigarea unor premii importante la cele mai prestigioase festivaluri internationale din domeniul divertismentului pentru adulti. Multe dintre aceste titluri au fost castigate de modelele noastre, care au ales sa lucreze la studio si nu de acasa.

4. Pentru ca nu avem de gand sa ne oprim aici! Ne dorim sa devenim din ce in ce mai buni in aceasta industrie si sa asiguram tuturor modelelor noastre cel mai bun mediu de munca. Echipa noastra de profesionisti este aici sa te transforme intr-un star. De la traineri, fotografi, makeup artisti, hairstylisti, la editori video si chiar si o echipa de suport tehnic mereu la dispozitia ta, toti sunt aici sa se asigure ca tu ai parte de tot sprijinul pentru a-ti atinge obiectivele propuse.

5. Pentru ca vei avea cele mai bune conditii de munca, cu camere personalizate, luxoase, dotate cu cea mai buna tehnologie. Ne dorim ca tu sa vii mereu cu placere la cel mai bun studio de videochat din lume: Studio 20. 

6. Pentru ca tu iti faci programul. Poti lucra, in functie de preferinte, in ture de dimineata, de dupa amiaza sau de noapte. Important este ca la sfarsitul fiecarei saptamani sa acumulezi 40 de ore petrecute online. Avand in vedere ca programul tau de lucru este flexibil, iti poti alege ture diferite de la o saptamana la alta, pentru a avea timp si pentru hobby-urile tale. Muncind ziua, seara sau noaptea, iti poti adapta orarul de munca la stilul de viata fara nicio problema.

7. Pentru ca poti face bani fara sa te dezbraci! Daca te vei angaja la cel mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, vei putea deveni un model glamour. Ce presupune acest lucru? Conceptul de videochat glamour se bazeaza pe ideea ca o femeie poate seduce un barbat si poate avea castiguri mari doar cu ajutorul inteligentei si personalitatii sale. Astfel, te vei folosi de farmecul tau personal si de tehnicile de seductie invatate aici pentru a atrage membrii in discutii private, fara a te dezbraca.

Daca vrei o viata lipsita de griji financiare si un job legal, care sa iti permita sa iti cumperi in doar cativa ani de activitate propriul apartament si propria masina, atunci te asteptam sa iti incepi cariera la cel mai bun studio de videochat din lume: Studio 20. Programeaza-te acum pentru un interviu, pentru a te convinge singura ca ceea ce spunem este 100% adevarat! Te asteptam cu bratele deschise!

cel mai bun studio de videochat model de videochat Studio 20 video chat