Ceasul, un accesoriu trendy pentru orice tinuta

 

Ceasul este printre cele mai apreciate accesorii feminine, mai ales pentru ca nu se demodeaza niciodata. Este practic, usor de asortat si poate accesoriza orice fel de tinuta, de la una sport la una eleganta. Exista ceasuri pentru toate gusturile si toate tinutele: ceasuri sofisticate, cu bratara din zale, ceasuri moderne nonconformiste, ceasuri vesele si colorate, ceasuri clasice. Fie ca este purtat la o tinuta chic, office sau casual, ceasul isi face loc in topul accesoriilor purtate zilnic de de ambele sexe. 




Accesoriu indispensabil pana nu demult, odata cu aparitia telefoanelor mobile ceasul a devenit relativ optional. Daca alegem sau nu sa purtam un ceas, este o problema de stil si optiune personala. De aceea, ceasul are un loc bine stabilit printre accesoriile femeilor. Fie ca sunt simple sau cu diferite modele si culori, putem spune ca ceasurile imbina utilul cu placutul la modul ideal, fiind in acelasi timp obiecte practice si utile, dar si accesorii de moda si, uneori, chiar bijuterii autentice.




Puteti sa asortati culoarea ceasului cu cea a hainelor sau a celorlalte accesorii. Anul acesta se poarta ceasurile foarte mici si elegante, cu aceeasi culoare a hainelor sau cele foarte extravagante si chiar excentrice, cu pietre pretioase. De asemenea, sunt in tendinte ceasurile cu cadran rotund sau oval.

Pentru stilul casual, ceasurile care se potrivesc cel mai bine sunt cele clasice, la care potrivita este cureaua din piele, neagra sau in alte culori inchise, care sa nu iasa prea mult in evidenta, dar care sa completeze intr-un mod inedit tinuta. Fie ca alegi unul cu un cadran rotund sau unul dreptunghiular, designul trebuie sa fie unul elegant, simplu si de bun gust




Ceasurile cu design special se potrivesc persoanelor care doresc sa fie in lumina reflectoarelor, sa iasa cumva in evidenta. Forma si culorile sunt de asemenea importante si conteaza in armonia si echilibrul intregului concept estetic, deoarece pot fi asortate cu usurinta diverselor tinute, pe care le pot completa intr-un mod inedit.

Pentru femeile care sunt adeptele stilulului sport, exista o multime de modele de ceasuri care se pot potrivi unei astfel de tinute. Cele mai potrivite ar fi ceasurile care au curele viu colorate, confectionate din materiale fine si delicate. Acestea pot fi adaptate destul de simplu tinutelor sportive si asortarea lor nu constituie o problema.




Un ceas la moda anul acesta este si cel cu carcasa din titan si cureaua din piele de sarpe sau care imita pielea de sarpe. Pentru a fi cat mai originala si stylish, si daca bugetul va permite, nu alegeti o imitatie. Puteti, de asemenea, sa alegeti un ceas cu o curea transparenta sau in forma de bratara metalica foarte lata. Cele mai cautate sunt ceasurile cu o curea foarte lata si groasa, ca o bratara masiva statament, care iese in evidenta prin designul ei, iar pentru a fi cat mai feminine, alegeti culori vesele sau printuri vesele, fie ca sunt florale, dungi sau, de ce nu, chiar desene animate.




" Prezent mereu in prezentarile de moda, indiferent de tendintele momentului, ceasul este un accesoriu clasic, cu un statut bine consolidat in moda " , ne-a explicat Adriana Pitu, managerul site-ului www.ceasuri-mobile.ro

Sunt marci care au devenit adevarate embleme ale elegantei prin ceasurile create de-a lungul timpului, simboluri ale bunului gust, ale feminitatii sau ale extravagantei.

ceasuri ceasuri cu bluetooth bratari cu bluetooth ceasuri metalice ceasuri MP4