Cea mai rapida si usoara solutie de reincarcare electronica

Scala Web a lansat un nou proiect online care iti va face viata mai usoara. Prin intermediul noului site re-incarcare.ro poti sa iti reincarci cartela de telefon oricand si de oriunde ai acces la internet.  Printr-un sistem simplificat, securizat, usor de folosit si rapid poti sa obtii coduri de reincarcare pentru cartela Vodafone, Orange sau Cosmote in doar cateva minute, fara sa iti faci un cont.

Platforma permite reincarcare electronica pentru propria ta cartela, dar poti incarca si o alta cartela din orice retea, cartela unui prieten sau a parintilor in cazul in care acestia nu au timp sa ajunga la un magazin si nu se descurca foarte bine cu platile online. 

Modalitatile de plata sunt multiple. Poti plati prin card daca este Visa sau Mastercard, prin transfer bancar, daca ai cont la una din bancile acreditate de site, sau prin PayPal. Tranzactiile sunt securizate. Site-ul nu iti solicita date care nu sunt relevante si nu este nevoie sa iti faci un cont, totul se intampla aproape instant. De fapt, singura informatie necesara este numarul de telefon. Poti alege din mai multe pachete de reincarcare disponibile de la operatorul de telefonie mobila. Printr-un meniu extrem de simplu si intuitiv il poti alege pe cel pe care il doresti rapid si fara complicatii. 

Site-ul este disponibil NON-STOP- 24 de ore din 24 - si poate fi accesat si folosit fara probleme de pe tableta, smartphone sau alt device mobil.  Poti realiza o noua reincarcare de oriunde ai fi, chiar si in miez de noapte cand ti-ai adus aminte ca ai uitat sa iti incarci cartela si ca doua zi dimineata trebuie sa dai cateva telefoane importante. Reincarcand online vei primi si bonusurile oferite de fiecare operator de telefonie mobila in parte si afli imediat care este valabilitatea creditului si perioada de gratie.  Datele folosite pentru realizarea platii sunt criptate si stocate pe medii electronice securizate, iar tu primesti creditul instant.

Acum nu mai trebuie sa iti faci griji ca trebuie sa mergi pana la o reprezentanta sau un magazin pentru a iti reincarca electronic cartela. Poti alege cand si cum sa reincarci si iti este mult mai usor sa iti administrezi costurile lunare. 

Daca vrei sa stii mai multe despre noul serviciu lansat sau vrei sa-l testezi poti sa ne vizitezi pe www.re-incarcare.ro. Facem totul mai simplu pentru tine.   

 

Powered by SEO monitor