Ce conteaza la alegerea unui telefon?

Piata de telefoane este asediata de mii de modele, care mai de care mai interesante. Din ce in ce mai inteligente, cu dotari care depasesc un computer din urma cu 10, 20 de ani, telefoanele reusesc sa uimeasca si sa atraga. Care sunt, insa, criteriile care conteaza cu adevarat la alegerea telefonului?



Conform Best Review, dintre miile de oferte de telefoane pe care le ai la dispozitie, ar trebui sa alegi telefonul care respecta urmatoarele criterii:





Iti permite sa faci ceea ce te intereseaza. Nu toti oamenii sunt interesati sa joace Pokemon Go. Poate ca unii vor doar sa vorbeasca, sa faca o poza si sa navigheze pe internet. Alege intotdeauna acel telefon care raspunde prezent cerintelor pe care le ai. Un telefon cu mai multe dotari poate sa fie inutil si mult mai scump.

Are o forma placuta. Aspectul este si el foarte important la un astfel de terminal. De cele mai multe ori, telefonul te reprezinta, la fel cum o face orice alt accesoriu. Alege o solutie eleganta, care sa spuna cat mai multe despre tine. In ultima vreme au aparut telefoane cu carcasa complet din sticla, telefoane foarte robuste, foarte mari sau din contra, foarte mici. Ai de ales intre o multime de modele si cu siguranta vei gasi unul care sa iti respecte personalitatea.

Are un Display rezistent si suficient de mare. In cazul displayului lucrurile sunt simple : trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Acesta trebuie sa reziste la uzura zilnica si sa ofere imagini excelente. Alege cu atentie marimea displayului, deoarece de aceasta conteaza experienta pe care o ai folosind telefonul.

Bateria. Este importanta? Cu siguranta da. La smartphone-urile moderne bateria nu tine mai mult de 1 zi, maxim doua, asadar, trebuie sa te asiguri ca alegi un telefon care are o baterie ce iti poate oferi macar o zi plina de utilizare.





Exista multe lucruri care conteaza la alegerea unui telefon. Evita cat mai mult alegerea unui terminal doar pe baza numelui! Inainte de a face achizitia, incearca sa te joci cu telefoane facute de cat mai multe branduri si sa alegi fara a tine cont de numele de pe dispozitiv.