Ce activitati aerobice practici dupa sarbatori?



11 ianuarie a fost o zi speciala pentru prietenii clubului BodyExprim, pentru ca am lansat o noua activitate: REBOUND AAS. Acesta activitate este foarte iubita in afara tarii datorita senzatiei unice pe care o dau exercitiile executate pe o minitrambulina.

Antrenamentul pe minitrambulina se bazeaza pe actiunea simultana a urmatoarelor forte:



Acceleratia gravitationala

Greutatea

Deceleratia (forta cu care plasa amortizeaza impactul la coborare)



Trambulinele profesionale marca COAL SPORT indeplinesc cerintele unui program profesional de aerobic si sunt  folosite in urmatoarele programe REBOUND AAS:

·         REBOUND AAS – Combat Jump

·         REBOUND AAS – Dance Jump

·         REBOUND AAS – Total Body workout

·         REBOUND AAS – Jump Dance Junior

In luna februarie, vom inaugura piscina. Oferta activitatilor aqua foarte variata, va contribui cu success la sanatatea ta.

Pe langa sportive activitatile noi, iti propunem sa incerci o clasa unica in Romania, AERIAL YOGA in cadrul careia, cu ajutorul hamacului vei invata sa pierzi contactul cu solul si sa iti cunosti propriul corp. Distractia si voia buna sunt  intotdeauna prezente la clasele autorizate de ZUMBA si Kangoo Jumps, iar  aventura isi face aparitia in cadrul lectiilor de Spinning. Antrenori de exceptie te vor invata sa dansezi sau sa iti atingi obiectivele in sala de fitness iar senseii sunt pregatiti sa te introduca in tainele artelor martiale.

In 2012, Clubul BodyExprim te asteapta la o multime de activitati fizice pentru adulti si copii, care te ajuta sa fi mai energic, mai sanatos, mai rabdator si sa arati minunat!

aqua gym aquagym bucuresti rebound inot copii piscina