Cauti cauciucuri second hand pentru camioane si utilaje? Samtires.ro te poate ajuta!

Schimbarea cauciucurilor unui camion sau unor utilaje agricole ori de constructii nu e tocmai ieftina, insa alegerea unor anvelope second hand te poate avantaja. Samtires.ro iti ofera o gama larga de modele de cauciucuri second hand importate din Germania si Austria, toate in stare foarte buna, la preturi greu de refuzat!

 

Pe www.samtires.ro gasesti anvelope in stare ireprosabila, de la producatori precum Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Good Year, Kleber, Michelin, Pirelli sau Sava. Iar preturile sunt foarte avantajoase! Inca din 2010, cei de la samtires.ro comercializeaza toata gama de anvelope second hand de iarna sau de vara, importate din Germania si Austria. Zeci de anvelope second hand sunt livrate, zilnic, in toata Romania, prin intermediul firmelor de curierat rapid, clientii avand posibilitatea sa achite contravaloarea acestora prin sistemul ramburs. Gama larga de tipuri si de modele, dar si preturile fara concurenta, le asigura celor de la samtires.ro un loc printre cei mai mari comercianti de anvelope second hand de calitate, din Romania.

 

Asa ca, daca vrei sa schimbi cauciucurile unui camion, sau a utilajelor tale agricole ori de constructie, mergi pe mana celor de la samtires.ro si vei economisi bani frumosi, avand, insa, garantia calitatii produsului cumparat.

 

Pe langa anvelopele pentru camioane si pentru utilaje agricole sau de constructii, pe www.samtires.ro gasiti si cauciucuri second hand, de iarna sau de vara, destinate masinilor mici. Peste 60 de tipuri si de modele de anvelope second hand va stau la dispozitie, la preturi fara concurenta.

 

Site-ul www.samtires.ro apartine firmei IF Kocsis Samuel Paul, din judetul Bistrita Nasaud, si se ocupa de comercializarea de cauciucuri second hand inca din 2010, reusind sa creeze o retea de distributie foarte bine pusa la punct. Prin intermediul site-ului puteti comanda telefonic, sau prin e-mail, orice cauciuc disponibil pe stoc sau la comanda, iar un curier rapid vi le va livra in maximum 24 de ore, oriunde in Romania.

 

Nu mai ezitati si alegeti sa investiti putin, pentru a castiga mult. Calitatea si starea buna a anvelopelor second hand de la Samtires.ro va este garantata. Utilajele dumneavoastra agricole, ori cele de constructii, au nevoie de aceasta investitie pentru a va ajuta sa va continuati afacerea. Iar preturile mici sunt un beneficiu in plus, daca alegeti cauciucurile second hand aduse din import de Samtires.ro.

 

 

cauciucuri de vara cauciucuri de iarna