Brunch cu HUNTER de 1 decembrie



 

 

 Echipa Hunter Wellies a pregatit o surpriza fashionistelor. Maine, in zi de sarbatoare, ne rasfatam asa ca in showroomul HUNTER vizitatoarele pot vedea  toate modelele de pe site-ul www.wellies.ro, le pot incerca si se pot hotari  care dintre varietatile Hunter se potrivesc cel mai bine cu personalitatea lor.

In plus, echipa Hunter vrea sa demonstreze ca numarul 13 nu este deloc un numarul ghinionist, ci dimpotriva, unul care iti aduce cadou perechea ta de cizme. Cea de-a treisprezecea vizitatoare a showroom-ului castiga o pereche de cizme Hunter Original Clasic, asa ca nu ezitati, inscrieti-va pe Facebook la evenimentul organizat de ‘Cizme Hunter’, si daca sunteti cea de-a treisprezecea persoana care vine la Showroom, veti putea pleca acasa cu perechea preferata.

“Suntem foarte mandri ca am primit distributia acestui brand prestigios si cu traditie si vrem sa impartasim acest lucru cu cat mai multe prietene. De aceea ne-am gandit sa le chemam pe iubitoarele de calitate, confort si stil sa aprecieze direct gama selectionata de noi. Noi asteptam cu drag cat mai multe vizitatoare pe 1 decembrie”, declara Diana Baltac, Director Executiv al grupului DIVIO.

Pentru mai multe informatii despre cizmele Hunter, s-a lansat site-ul www.wellies.ro, unde puteti gasi istoria Hunter de la inceputuri pana in prezent,  o galerie impresionanta de fotografii cu celebritati internationale purtand celebrele cizme si unde puteti viziona  gama generoasa de cizme din colectiile Original, Carnaby, Regent, Limited Edition Festival  sau Balmoral, cele din urma fiind preferatele Reginei Angliei. De asemenea , datele de contact se regasesc pe site.

Despre Hunter:

Aparut in 1856, brandul Hunter este un exemplu de traditie imbinata cu eficienta. Cizme mai intai utilitare, un ajutor indispensabil soldatilor din Primul si Al Doilea Razboi Mondial, Hunter isi face mai apoi aparitia in inaltele cercuri aristocrate in 1977, devenind rapid cizma preferata de Casa Regala Britanica. In prezent au devenit un must have, regasindu-se in mai toate garderobele celebritatilor .

 

 

Hunter cizme premiu cadou