Beneficiile modelelor Studio20: cum te ajutam sa castigi bani

Cand decizi sa te angajezi intr-un studio de videochat, unul dintre motivele care te determina sa faci acest pas este castigul foarte mare despre care majoritatea dintre noi am auzit. Trebuie totusi sa fii atenta si sa alegi cu grija unde vei incepe, fiindca nu toate studiourile sunt corecte cu tine, vei gasi multe promisiuni false, iar planurile si visele pe care ti le faci la inceput se pot spulbera foarte repede. La Studio20 ai beneficii speciale, care iti asigura o crestere permanenta de venit. Trebuie doar sa adaugi seriozitate si ambitia ta.

1. Cand te angajezi la Studio20 nu este necesar sa ai experienta in domeniu – unul dintre beneficiile tale este ca in primele 5 zile participi la un training detaliat in care primesti toate informatiile teoretice de care ai nevoie pentru a reusi, ulterior trebuie doar sa le pui in practica. Daca dupa aceste zile nu te simti inca pregatita, atunci poti solicita training suplimentar.

2. Pe langa trainingul initial, beneficiezi de suport si ajutor permanent, pe care il primesti in maxim 3 de minute. Cineva va fi oricand disponibil sa te ajute daca ai nevoie, iti oferim timp sa rabdare ca sa poti invata si reusi. 

3. Poti beneficia de marketing si promovare din partea Studio20, astfel incat sa poti deveni un model cunoscut, cautat de membrii, cu mult trafic deci mai multi bani castigati.

4. Unul dintre avantajele majore pentru modele este certificarea Jasmin la nivel Silver pe care Studio20 a primit-o in premiera la nivel international, iar lucrul acesta se vede in conditiile preferentiale pentru modelele Studio 20, care cresc veniturile fetelor de la luna la luna.

5. Avand in vedere ca promovam un videochat glamour, bazat pe farmec personal si mai putin pe zona adult, ai nevoie de abilitati conversationale. Studio20 iti ofera cursuri individuale gratuite de limba engleza, de comunicare si asa mai departe. Cursul nu este axat doar pe conversatii pentru videochat, astfel esti pregatita pentru orice alt job care necesita cunoasterea acestei limbi importante in zilele noastre.

6. Aspectul este foarte important! Lucrand ca model la Studio 20 beneficiezi de la inceput de ajutor pentru completarea trusei de machiaj si a hainelor cu care doresti sa lucrezi si de orice altceva ai nevoie pentru a oferi vizitatorilor tai un aspect impecabil.  

Daca totusi aceste informatii iti par mult prea bune ca sa fie adevarate, poti stabili un interviu in care sa afli mai multe si unde poti sa vezi incasarile modelelor de top, ca sa te convingi singura de posibilitatile financiare pe care ti le ofera acest job. In orice caz, poti sa fii sigura de stabilitatea si de siguranta pe care Studio20 le aduce, suntem o companie cu 10 sedii in 3 continente si situatii financiare transparente, numai in 2016 am declarant o cifra de afaceri de 9 milioane de dolari. Daca vei analiza topul oricarui site premium, vei gasi intotdeauna acolo modele care lucreaza la noi, deci ai toate sansele sa te gasesti si pe tine intr-o zi.

modele videochat studio videochat Studio20 cel mai bun studio de videochat