Avantaje financiare pentru serviciile oferite de Banca Transilvania in promotiile lunii mai

Banca Transilvania sarbatoreste ultima luna de primavara prin campania „Un mai muncitoresc” ce reuneste o serie intreaga de oferte speciale pentru servicii destinate persoanelor fizice, companiilor si medicilor.



Pentru o vara plina de planuri de a calatori, de a renova, de a investi sau de a-ti indeplini o parte din ambitiile tale, nevoile financiare pe termen scurt pot fi acoperite cu ajutorul unor credite de nevoi personale, iar Banca Transilvania vine cu o oferta atractiva in cadrul campaniei Un Mai Muncitoresc. Cu o dobanda fixa de 9%, daca incasezi  veniturile permanente intr-un cont BT, creditul Practic BT iti poate asigura o suma de pana la 5000 de euro doar cu adeverinta de venit sau pana la 20000 de euro cu o aprobare rapida a dosarului tau. Iti poti calcula singur ratele lunare in functie de suma imprumutata chiar pe site si poti deja sa incepi creionarea planurilor tale. Sumele pot fi utilizate chiar si pentru refinantarea altor credite de consum, procedurile fiind foarte simple si foarte la indemana.



Tot in cadrul campaniei Un Mai Muncitoresc poti beneficia de conditii speciale la deschiderea unui card de credit, la depozitele pe termen de 3 luni sau la depozitele cu asigurare pentru copii precum si la serviciile de online banking sau mobile banking. Chiar si cei ce sunt interesati de bursa si investitii in actiuni pot beneficia de 3 luni gratuite la comisionul de tranzactionare pentru contractele incheiate in luna mai.



Pentru companii, Banca Transilvania a pregatit conditii speciale prin pachetele IZI si IZI+ cu costuri reduse pentru gestiunea contului si serviciile extrem de utile pentru orice antreprenor: BT Alert, BT 24 Internet Banking sau BT24 Mobile Banking. Acestea ofera acces permanent la operatiunile financiare de oriunde ai acces la Internet sau chiar de pe telefonul mobil, totul in conditii de maxima securitate. Tot pentru antreprenori sunt disponibile in aceasta luna creditele pentru IMM cu conditii preferentiale, pe termen mediu, scurt sau lung.



Un Mai Muncitoresc inseamna pentru Banca Transilvania un mai plin de avantaje pe care le poti gasi detaliate pe pagina dedicata a companiei sau poti obtine informatii in orice sediu BT din tara. Alege instrumentele sau serviciile financiare care ti se potrivesc  din oferta bancii.



Powered by SEO monitor