Alaturati-va miscarii Coca-Cola „Hai sa mancam impreuna!”

Timpul pe care il alocam meselor ne ofera in fiecare zi oportunitatea perfecta de a imparti zambete si momente de bucurie cu cei dragi. Coca-Cola crede in acest lucru si ne invita si anul acesta sa ne alaturam miscarii „Hai sa mancam impreuna”: sa ii invitam pe cei dragi la masa si sa cream atmosfera calda, prietenoasa din familie, zi de zi, oriunde ne-am afla.



Campania „Hai sa mancam impreuna!” a fost initiata de Coca-Cola anul trecut din dorinta de a determina un numar cat mai mare de consumatori sa se bucure de beneficiile unui obicei atat de simplu – acela de a lua masa impreuna cu familia sau prietenii.



Daca in 2013, peste 35.000 de romani au dat curs acestei initiative si au transmis celor dragi invitatii la masa, prin intermediul hashtag-ului #HaiSaMancamImpreuna, anul acesta, Coca-Cola Romania le ofera le consumatorilor motive in plus pentru a-i chema pe cei dragi la masa, printr-o imbratisare, un telefon, un mail sau un tweet.



Astfel, cei mai multi oameni stiu ca dieta are o importanta considerabila asupra sanatatii noastre. Dar cercetari recente sugereaza ca si frecventa cu care luam masa in compania altor persoane este un factor important ce poate duce la o mai buna alimentatie si la obiceiuri alimentare mai bune in viitor. Un alt beneficiu al meselor luate impreuna cu cei dragi este relationarea cu cei din jur, care devine un factor esential pentru nivelul de fericire al fiecaruia dintre noi! A lua masa impreuna cu familia in mod regulat ajuta la formarea unor legaturi mai puternice, incurajand sentimente de dragoste si fericire, in timp ce, pentru copii, servirea mesei in mod regulat in familie poate ajuta la dezvoltarea abilitati lingvistice mai bune in randul prescolarilor si le poate influenta acestora performanta scolara.



In 2013, Coca-Cola a dezvoltat, special pentru initiativa „Hai sa mancam impreuna”, prima campanie de Live Tweets din Romania, in cadrul careia mesajele publicate de consumatori pe Twitter au fost integrate, in premiera, intr-un spot publicitar Coca-Cola. Astfel, cele mai inspirate invitatii la masa au trecut dincolo de mediul online, ajungand pe TV. Abordarea inedita a fost premiata la Festivalului de publicitate Golden Drum, unde Coca-Cola Romania a castigat un Golden Drum la categoria Direct campaigns.



Despre compania Coca-Cola



Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, ce le ofera consumatorilor peste 500 de marci de bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscuta ca fiind una dintre cele mai valoroase marci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri in valoare de 17 miliarde de dolari, printre care se numara Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apa vitaminizata, Powerade, Minute Maid, Simply, Georgia si Del Valle. La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numarul 1 de bauturi carbogazoase, cafea ready-to-drink si sucuri de fructe si nectaruri. Avand cea mai mare retea de distributie de bauturi racoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de tari se bucura de bauturile companiei, consumul depasind 1,9 miliarde de portii pe zi.






Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator si conservarea resurselor, incurajarea unui stil de viata activ si echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajatii nostri si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea. Impreuna cu partenerii nostri de imbuteliere, suntem in top 10 angajatori, avand peste 700,000 de angajati care fac parte din Sistemul Coca-Cola.






In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).



Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ulwww.thecoca-colacompany.com sau sa ne urmariti pe twitter la adresa twitter.com/CocaColaCo.

hai sa mancam impreuna