9 din 10 persoane au observat efecte benefice dupa un tratament cu Diabetrix

In urma unui studiu clinic experimental, 9 din 10 persoane diagnosticate cu diabet zaharat non-insulino-dependent au observat ameliorari de sanatate dupa ce au folosit suplimentul alimentar Diabetrix.



Studiul clinic a fost organizat de Dr. Sorina Soescu reprezentanta a Centrului de Sanatate „Natura” din Constanta care este, printre altele, si Vicepresedinta Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie. Ca urmare a studiului, 10 persoane cu varste intre 65 si 73 de ani diagnosticate cu diabet sau cu hiperglicemie pre-diabetica au primit cate 3 cutii cu suplimentul natural Diabetrix, pe care sa-l administreze timp de 3 luni de zile, cate o capsula de 3 ori pe zi. Studiul s-a desfasurat in perioada noiembrie 2014 – februarie 2015.



In timpul studiului dieta pacientilor a ramas una normala, nefiind influentata pentru a se vedea efectele produsului natural Diabetrix in conditii „normale”, chiar si in timpul perioadei de Craciun in care s-au observat cresteri asteptate ale glicemiei. Chiar dupa inceputul administrarii Diabetrix, in luna noiembrie, 8 din 10 persoane au observat o reducere clara a valorilor glicemiei. In cazul a 6 pacienti s-a observat si o reducere a valorilor colesterolului (exemplu, de la 200 la 194) si la 5 persoane s-au constatat imbunatatiri ale valorilor tensiunii arteriale. Din cei 10 pacienti care au participat la studiul clinic, 50% au continuat sa ia produsul Diabetrix.



8 din 10 persoane care au testat produsul au fost multumite de tratament si nu au raportat efecte neplacute in timpul tratamentului, observand o toleranta alimentara si un tranzit intestinal mai bune decat de obicei. In plus, starea generala a fost evident mai buna la 6 pacienti in timp ce doar un pacient a decis sistarea tratamentului in perioada sarbatorilor.



Ca urmare a studiului s-a observat ca Diabetrix, supliment natural pentru echilibrarea si controlul tulburarilor metabolice care includ diabetul, are abilitatea de a echilibra Hb glicozata, de a mentine tubul digestiv intr-o stare de echilibru, sa imbunatateasca nivelul colesterolului, sa regleze tensiunea arteriala si sa aiba un efect benefic asupra rinichilor. Diabetrix a reusit sa tina in control nivelul glicemiei in perioada Sarbatorilor cand abuzurile alimentare pot provoca, de obicei, reactii neplacute.



Studiul a concluzionat ca impreuna cu o dieta adecvata, absolut necesara, produsul natural Diabetrix se poate dovedi un mare ajutor in echilibrarea si controlul diabetului. Biokraft Romania a pus la dispozitie mostrele de Diabetrix pentru cei 10 pacienti testati. Mai multe informatii despre Diabetrix si studiul aferent puteti gasi pe Diabetrix.ro



 



Powered by SEO monitor