3 pasi importanti cand alegi fete de masa

 

Cand vine vorba de modernizarea bucatariei sau a sufrageriei, dar nu ai la dispozitie un buget mare, nu exista accesoriu mai de efect ca fete de masa. Faptul ca masa in aceste incaperi este mereu in centrul atentiei, face ca schimbarile aduse ei sa transforme toata camera.

Fete de masa colorate in visiniu sau bleumarin sunt cele mai potrivite iarna, aceste nuante emana confort si caldura. Culorile mai deschise, cum ar fi verdele si albul pur dau camerei un aer mult mai proaspat. Poti folosi, de asemenea, fete de masa tematice pentru petreceri si sarbatori.

Fete de masa pot fi cumparate de oriunde, dar indiferent de motivul pentru care esti la cumparaturi, exista unii factori de baza pe care ii vei lua in seama pentru a te asigura ca vei face achizitiile corecte.

Dimensiunea

Nu uita sa masori masa pentru care vei cumpara fete de mese atunci cand pleci de acasa. Nu vrei sa te trezesti ca ai ales un produs frumos, poate si costistitor, dar din pacate nu se potriveste cu ce ai tu la tine in bucatarie.

Materialul

Trebuie sa te decizi si pentru ce tip de tesatura vei opta. Exista multe materiale diferite din care poti alege, variind de la foarte ieftine la foarte scumpe. La capatul ieftin al spectrului sunt fete de masa din PVC, care nu sunt atat de slabe calitativ pe cat te-ai astepta. Ele sunt, de fapt, cea mai buna alegere pentru cei mai multi oameni si situatii.

Fete de masa din PVC sunt acoperite cu un strat subtire de vinil care le face complet impermeabile, astfel incat orice scurgeri vor sta pur si simplu pe suprafata si nu vor fi absorbite de material. Acest lucru le face rapid si usor de curatat.

Ocazia

" Fete de masa trebuie alese si in functie de ocazie, de la uzul de zi-cu-zi pana la evenimente speciale, cum ar fi o petrecere de ziua de nastere. Pentru evenimentele mai luxoase, cum ar fi o nunta, poate vrei sa optezi pentru satin, matase sau catifea." , a spus managerul siteului Marbis.ro .


Indiferent de ocazia pentru care faci noi achizitii e bine sa cauti, ca ce fete de masa cumperi, sa se asorteze cu mobila ta din casa. Armonia culorilor si a formelor trebuie urmata pentru un confort ridicat si o stare de bine. Pentru o mai buna imagine asupra pietei actuale, cauta online ce optiuni ai cand vine vorba de fete de masa.

Marbis lenjerii de pat pilote perne fete de masa