Ziua Portilor Deschise la Gradinita Tonys marti 8 septembrie 2015

Marti, 8 septembrie 2015, intre orele 14:00-20:00, Gradinita & After School Tonys isi deschide portile pentru parinti si copii, permitandu-le sa vada cu ochii lor salile de clasa si facilitatile oferite, sa discute cu educatorii si sa descopere cum poate gradinita sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor.



„Ziua Portilor Deschise va fi, pentru parinti, un bun prilej sa primeasca raspunsuri la toate intrebarile si preocuparile pe care le au si sa se convinga daca Gradinita Tonys este alegerea cea mai buna pentru copiii lor”, a explicat Denisa Judet, Directoarea gradinitei.



„Gradinita Tonys este un concept inedit de educatie timpurie, care porneste de la ideea ca fiecare copil se dezvolata in ritmul propriu, si  . La noi activitatile sunt initiate de copii,  care sunt incurajati sa faca propriile alegeri, sa rezolve probleme, sa observe, sa exploreze si sa invete in ritmul lor, cu sprijin din partea educatorilor, parintilor si colegilor. Suntem increzatori ca filosofia noastra va crea o lume de experiente uimitoare pentru cei mici”, a mai spus Denisa Judet.



Gradinita Tonys isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de "basm", vesel decorat si atragator, unde copiii exploreaza lumea din jurul lor, invata sa relationeze, sa comunice si sa exprime ceea ce simt. Aici ei vor intalni un stil de invatare aparte, bazat pe joc si experiment, care le va starni curiozitatea si interesul fata de nou.  Predarea se face in limba romana si engleza de catre o echipa formata din specialisti pasionati de lucrul cu copii, care folosesc in practica teorii moderne de invatare si dezvoltare.



Programul unei zile de scoala, la Gradinita Tonys, incepe la ora 8.00 si se termina la ora 18.30. Pe langa un program educational individualizat, copii beneficiaza de mese sanatoase pregatite de Bacania Veche folosind ingrediente BIO, cursuri zilnice de limba engleza, servicii medicale si o varietate de activitati extrascolare.



Situata in zona Floreasca pe  str. Radu Captariu 11,  Gradinita Tonys va deschide portile in luna septembrie 2015, pentru copiii cu varste de la 18 luni la 6 ani.



Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la 0724 206 664, email: info@gradinitatonys.ro, sau vizitati www.gradinitatonys.ro.

Gradinita After School Educatie Prescolara Tonys