Ziua Portilor Deschise la Academia de Beauty Georgiana Codinca!

Iti place sa te joci mereu in fata oglinzii cu farduri si pensule? Ai vrea sa transformi pasiunea ta intr-o meserie de sine statatoare, care sa-ti aduca numeroase satisfactii, relatii in lumea mondena si castiguri consistente? Atunci, miercuri, 14 decembrie 2016, intre orele 17.00 si 22.00, te asteptam laZiua Portilor Deschise la Academia de Beauty Georgiana Codinca, unde ai ocazia sa traiesti pe viu o experienta unica!

Cu doar putin timp inainte de Craciun, esti binevenita sa treci pragul celei mai cunoscute scoli de make-up din Bucuresti, de pe strada Jules Michelet, nr 7, pentrua te convinge cu ochii tai ca aici este locul unde profesionistii, vedetele si cursantii devin o adevarata familie. Ne dorim ca tu sa intri in atmosfera industriei de frumusete si sa afli cum poti pune bazele unei cariere de succes.

Academia de Beauty Georgiana Codinca te asteapta pentru a ne cunoaste si a socializa intr-un spatiu creativ. Aici, vei lua pulsul tendintelor in machiaj si vei avea parte de numeroase surprize. Noi am impodobit deja bradul, asa ca te asteptam in jurul lui pentru a impartasi secrete si pareri legate de make-up, dar si pentru a lua parte la demonstratii de machiaj pentru petrecerile ce urmeaza in acest sezon.

Tot atunci, te poti inscrie la cursul de make-up, care va incepe in ianuarie si care va fi sustinut de cei mai buni traineri: Georgiana Codinca, make-up Bucuresti si Alexandra Flamanzeanu. Acesta va dura 6 saptamani si costa 3.500de lei, bani ce pot fi achitati in 3 rate. In cadrul acestui curs de make-up ai ocazia sa inveti stiluri si tehnici diferite de la oameni foarte talentati, cu foarte mare experienta. El este acreditat atat de Ministerul Muncii, cat si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, iar diploma este recunoscuta la nivel international. La final, cursantii nostri vor primi cadou un set de pensule din par natural si un beauty blender original!

De ce sa urmezi acest curs de make-up, de la Academia de Beauty Georgiana Codinca:

1. Trainerii au o vasta experienta in industria de frumusete.

2. Vei face practica la diverse evenimente mondene: sedinte foto, prezentari de moda, videoclipuri, emisiuni tv etc.

3. Academia de Beauty Georgiana Codinca este singura din Bucuresti care are contract cu o televizune, mai exact cu Antena 1.

4. Toate produsele cu care vei lucra sunt profesionale si se pun la dispozitie din partea scolii de make-up.

5. Vei avea ocazia sa vezi demonstratii pe diverse persoane publice.

6. In timpul cursului de make-up, vei beneficia de poze profesionale pentru a-ti face un book, care te va recomanda pentru viitoarele proiecte.

7. La final, vei avea parte de o sedinta foto, realizata de un fotograf cu experienta.

8. Toti elevii Academiei de Beauty Georgiana Codinca vor primi discount la produsele de make-up pe care vor sa si le achizitioneze pentru case-ul personal.