Zilele Christian Tour 25-26 iunie! Christian Tour dã startul festivalului vacantelor ºi pregãteºte cateva zile de oferte fabuloase la sute de vacante!

Sâmbãtã, 25 iunie, începând cu ora 10:00 evenimentul debuteazã într-o locaþie ineditã – pe terasa Mall Promenada, unde specialiºtii Christian Tour vor aºtepta clienþii cu cele mai bune oferte de vacanþã ºi reduceri fabuloase, pânã duminicã la ora 18:00.



Ȋn cadrul evenimentului reunit sub numele de Festivalul Vacanþelor, Christian Tour pregãteºte turiºtilor super oferte, cu reduceri fabuloase la sute de pachete de vacanþã în destinaþii precum: Grecia, Turcia, Spania, Italia sau Bulgaria. Printre cele mai atrãgãtoare oferte se numãrã: Tarif unic tot sezonul pentru Creta; Taxe de aeroport gratuite; Transport autocar gratuit ºi foarte multe reduceri pentru pachetele în regim Ultra Last Minute.



Pe lânga ofertele speciale, reprezentanþii Christian Tour au pregãtit ºi o serie de activitãþi pentru copii, concursuri ºi distracþie pe terasa de la ultimul etaj al Mall Promenada: face painting ºi modelaj de baloane, parada suricatelor, ateliere de artã; dansuri interactive; talent show pentru copii, etc. La eveniment vor fi prezente ºi mascotele din Familia Suricescu care vor cânta în premierã Imnul Suricatelor alãturi de trupa PAM-PAM. Iar surpriza cea mai mare a evenimentului va fi spectacolul susþinut de Gaºca Zurli, duminicã pe 26 iunie, începând cu ora 12:00



“De 7 ani sãrbãtorim Zilele Christian Tour în moduri dintre cele mai inedite. Anul acesta ne-am dorit sã facem ceva cu totul special, astfel am hotãrât ca timp de 2 zile, sã le facem o bucurie tuturor clienþilor noºtri, cu mic cu mare ºi sã organizãm un Festival al vacanþelor Christian Tour. Ne dorim astfel sã venim în întâmpinarea românilor care încã nu ºi-au achizitionat vacanþa, cu oferte speciale, dar în acelaºi timp vrem sã împãrtãºim din spiritul Christian Tour, tuturor clienþilor noºtri ºi sã le oferim câteva clipe de relaxare ºi distracþie alãturi de echipa noastrã.“, declarã Marius Pandel, CEO Christian Tour.



                                            ***



 



 



Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România conform rezultatelor financiare înregistrate, împreunã cu toate companiile din grupul sãu, a înregistrat în anul 2015 o cifrã de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifrã care o claseazã în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 19 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toatã România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rãmânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piațã pentru numãrul de turiști care au ales sã cãlãtoreascã cu acesta.



 

Zilele Christian Tour Festivalul Vacantelor Christian Tour