Zepter International Romania sponsorizeaza Congresul International de Medicina Anti Aging Bucuresti mai 2015

Zepter International România are deosebita plăcere de a fi unul din Sponsorii de Aur ai celui de-al VII-lea Congres Internaţional de Medicină Anti-Aging, ce se desfăşoară la Bucureşti în perioada 8-10 mai, 2015



După recentul succes înregistrat de către BIOPTRON AG, parte a  grupului ZEPTER, la Congresul European de Medicină Estetică şi Anti-Aging, AMEC 2014, de la Paris, unde aparatul de terapie cu lumină BIOPTRON a primit confirmarea poziţiei sale de lider în prevenirea îmbătrânirii prin intermediul trofeului de Anti-Aging & Beauty decernat, ZEPTER continuă promovarea sistemului de terapie cu lumină BIOPTRON în aplicaţiile anti-aging folosite de profesioniştii în medicină,  în cadrul Congresului de Anti-Aging de la Bucureşti, eveniment organizat sub patronajul Asociaţiei Române de Medicină Anti-Aging, condusă de Dr. Bogdan Dimitrie Niculae.



Cu această ocazie, Terapia cu Lumină BIOPTRON va fi prezentată de către Dr. Michael McNamara, lider de opinie la nivel mondial şi ambasador al BIOPTRON AG. Medicii specialişti participanţi la congres vor beneficia în cadrul workshopului BIOPTRON şi de demonstraţii live de asociere a terapiei cu lumină BIOPTRON cu diferite proceduri anti-aging, pentru un efect sinergic. Aplicarea zilnică a terapiei BIOPTRON poate fi integrată cu succes în tratamentele de reîntinerire a pielii, atât în mediu clinic, cât şi direct de pacient în confortul propriului cămin.



Terapia cu Lumină BIOPTRON este sinonimă cu fototerapia medicală şi este lider de piaţă în acest domeniu, cu efecte demonstrate în vindecarea plăgilor, diminuarea durerii şi în combaterea procesului de îmbătrânire. Având la bază o tehnologie ce a câştigat Premiul Nobel în Medicină, BIOPTRON este un aparat medical certificat şi patentat de BIOPTRON AG (deţine înregistrarea ca aparat medical conform Directivei 93/42/EEC  şi aprobarea FDA pentru SUA), şi este disponibil în trei versiuni constructive. La nivel global, au fost vândute 3 milioane de unităţi, devenind aparatul de fototerapie cu cel mai mare succes înregistrat până în prezent.



Vă invităm să aflaţi mai multe informaţii despre beneficiile Sistemului de Terapie cu Lumină BIOPTRON şi multiplele sale indicaţii medicale, contactându-ne la 021 30 20 476, infobioptron@zepter.ro.