Vrei sa te lasi de fumat? Ce kituri de tigari electronice sunt disponibile la Vipercig

4. Kitul de tigara electronica Ego W XXLStim ca anul trecut ti-ai pus in capul listei de rezolutii pentru 2017 sa renunti la fumat. Si mai stim ca nu e tocmai usor, fara sprijin. De aceea, la inceput de an, Vipercig iti face o oferta pe care nu o poti refuza – cele mai bune kituri de tigari electronice Vipercig sunt, acum, la cel mai bun pret, plus clearomizoare, e-lichide si alte accesorii pentru etigari la preturi incredibil de mici. 

Toate aceste kituri de tigari electronice comercializate pe site-ul Vipercig sunt de calitate premium, foarte rezistente, ce imita foarte bine aspectul si functionalitatea tigarilor clasice, dar la preturi accesibile – de la 135 la 256 de lei. 

Iata cateva dintre modelele de kituri de tigari electronice Vipercig:


1. Kit tigara electronica CE4 Plus

Este o tigara electronica de calitate, conceputa special pentru cei cu buget redus. Este un model fiabil, clearomizorul are capacitate mare si ofera o cantitate mare de vapori. Poate fi utilizata de orice fumator, insa cei care fumeaza peste 1 pachet de tigari/zi ar trebui sa isi cumpere o baterie de rezerva. 

Tigara electronica CE4+ are un clearomizor avansat, ideala pentru fumatorii de tigari tarisau light. Mai mult, rezistenta de vaporizare (pastila) poate fi schimbata, asa ca nu mai trebuie sa cumperi clearomizoare, ci doar pastilele respective. 

Kitul de tigari electronice CE4+ contine un acumulator 650 mAh, care beneficiaza de un sistem de blocare prin 5 clickuri, care previne declansarea automata, 1 clearomizor, 2 pastile, un incarcator USB si un adaptor pentru priza, un manual de utilizare si o sticluta pentru reincarcare. 

Acest kit de tigari electronice este apreciat pentru ca ofera: 

- o cantitate mare de vapori

- are rezistenta schimbabila

- incarcarea usoara a lichidului

- capacitate mare de stocare a clearomizorului. 


2. Tigara electronica CE4+ XXL, pentru fumatorii inraiti

Acest kit de tigara electronica are un clearomizorul CE4+, avansat, care se face remarcat prin cantitatea de vapori degajati.  Iar daca vrei sa iti cumperi o tigara electronica de calitate, la cel mai bun pret, kitul CE4+ XXL iti indeplineste dorinta. In cadrul kitului este inclus un acumulator Vipercig cu filet tip 510 de 1100 mAh, acesta este cu aproximativ 2 cm mai lung decat cel de 650 mAh. Un astfel de acumulator ofera fumatorului de un pachet si jumatate pe zi autonomie pe intreaga durata a zilei. Acest acumulator beneficieaza de sistem de blocare prin 5 clickuri. Acest sistem este foarte util si previne declansarea nedorita a acumulatorului.


3. Kitul de tigara electronica Ego W 

Tigara electronica Ego W face parte din ultima generatie de tigari electronice si se deosebeste de precedentul model printr-un aspect puternic personalizat.  Clearomizorul are o capacitate mare de lichid pentru ca tu sa te poti bucura de vapori un interval mare de timp. De asemenea, aceasta cest kit de tigara electronica Ego iti ofera un throat hit foarte bun, pentru ca tu sa beneficiezi de aceeasi senzatie ca atunci cand fumezi tigari clasice. Bateriile acestui model sunt asemanatoare celor din modelul Ego Tank si au o capacitate de 650 mAh. Aceasta tigara electronica Ego este disponibila in culorile negru si argintiu.


4. Kitul de tigara electronica Ego W XXL

Magazinul Vipercig iti mai pune la dispozitie si kitul de tigara electronica Ego W XXL, recomandata fumatorilor inraiti. Datorita bateriei de 1100 de mAh, mai lunga cu 2 centimetri decat cea de 650 mAh si a clearomizorului de capacitate mare, tigara electronica Ego W XXL le ofera dependentilor de nicotina de cursa lunga o cantitate de vapori crescuta foarte mult timp. 

Ambele kituri de tigari electronice oferite de Vipercig ofera:

- Vapori in cantitati controlate de nicotina, glicerina vegetala si propilenglicol, niciuna dintre aceste substante fiind cancerigene. In plus, e-lichidele sunt testate si atent selectionate.

- Vaporii sunt inofensivi, nu pun sanatatea celor din jurul tau in pericol si nu sunt deranjati de miros.

- Poti vapa oriunde – in orice loc public, mai putin in mijloacele de transport in comun si la locurile de joaca pentru copii.


5. Kitul de tigari electronice  Kanger Evod Mega

Kit-ul Kanger Evod Mega costa 150 de lei si vine cu: o baterie litiu-ion cu autonomie mai mare – 1900mAh, un clearomizor de 2,5 ml (de 1,5 ohmi) si un incarcator micro-USB. Este o alegere perfecta pentru orice vaper nou, mai ales ca ofera o productie mai mare de vapori (spre deosebire de alte tigari electronice pentru incepatori), dar la un pret mai mult decat rezonabil.

Kitul Evod Mega are, in plus, o rezistenta dubla, care sporeste productia de vapori si iti ofera o experienta mult mai rafinata. Iar ultima diferenta, insa cea mai importanta este legata de autonomia bateriei: daca la kit-ul Evod nu puteai vapa atunci cand bateria era la incarcat, in cazul Evod Mega o poti face fara probleme, bucurandu-te de aceeasi cantitate densa de vapori.

Un alt beneficiu oferit de tigara electronica Kanger Evod Mega este rezervorul de 2,5 ml! Acesta a fost proiectat pentru a asigura vaperului o cantitate mare de vapori, pentru mai multe zile. Rezistentele care vin cu acest rezervor sunt evaluate la 1,5 Ohmi si pot fi inlocuite cu usurinta. 


6. Kitul de tigara electronica Joyetech EGO AIO, singurul produs de acest gen “all in one”

Stim cat de greu este sa gasesti o tigara electronica de calitate, mica si ieftina, care sa ofere o cantitate mare de vapori si sa-ti satisfaca nevoile de fumator. Kitul este prevazut cu toate cele necesare vapatului, pentru ca tu sa ai parte de o experienta extrem de placuta. 

Joyetech EGO AIO are rezistenta atasata de mustiuc, asa ca atunci cand o defiletezi sa o umpli cu lichid pentru tigara electronica, poti turna foarte usor, direct in rezervor.

Tot ceea ce mai trebuie sa faci este sa-ti achizitionezi lichidul pentru tigara electronica, in functie de doza de nicotina necesara si de aroma preferata si esti gata de vapat.

Kitul de tigara electronica  Joyetech EGO AIO are un design unic, care o face extrem de atragatoare. Celelalte caracteristici sunt:

- rezervor de 2 ml;

- protectie anti-scurgere;

- protectie impotriva utilizarii de catre copii; 

- baterie de 1500mAh incastrata;

- 2 rezistente de 0.6 ohmi – din otel inoxidabil;

- mustiuc de rezerva transparent;

- manual de utilizare in 6 limbi diferite;

- cablu USB de incarcare;

- card de garantie.


Te asteptam si pe site sa descoperi si alte kituri de tigari electronice.

kituri tigari electronice Vipercig tigari electronice clearomizoare elichide Vipercig