Votul tau! gura de oxigen a societati in care traiesti



Radu Corneliu Butnaru, candidat la functia de Senator, colegiul 1, judetul Covasna

Radu Corneliu Butnaru este membru al Partidul Popurului Dan Diaconescu (PP-DD), de profesie avocat, licentiat in drept, nascut la 22 februarie 1975, intr-o familie de ardeleni, tatal de profesie medic si mama de profesie avocat. La alegerile parlamentare din 9 decembrie Radu Corneliu Butnaru, candideaza din partea Partidul Popurului Dan Diaconescu (PP-DD) la functia de Senator, in colegiul 1, Covasna. 

In judetul Covasna, Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) are un singur candidat la Senat, pe avocatul Radu Corneliu Butnaru (colegiul I) si patru pentru Camera inferioara – economistul Stefan Radu Doru (colegiul I), Vasile Ciornobreve (colegiul II), Ion Diaconu (colegiul III) si Mathe Mihail (colegiul IV).

"Am stat sa ma gandesc daca accept aceasta candidatura, care de fapt este si o mare raspundere si cand am considerat ca asta trebuie sa fac, am luat o hotarare care sigur imi va intari convingerile si mai mult. 

Dreptatea este un lucru simplu, totul este sa te gandesti la ea, sa o aplici si sa te bucuri vazand in urma ta, efectele ei. Oamenii te simt atunci cand le faci dreptate; Cum? Foarte simplu, pentru ca dreptatea din conceptul meu corespunde cu adevarul perceput de ei." Radu Corneliu Butnaru 

Voteaza! este indemnul dupa care trebuie sa ne ghidam pe 9 decembrie. 

VOTUL! Un drept, o atitudine, un gest civic de o importanta majora, o opinie, o obligatie si de fapt actul care sta la baza esentei democratice. Prin vot, prin aceasta alegere la un interval de timp, societatea isi spune cuvantul, isi impune vointa si odata cu el, reporneste un motor al alternantei la conducerea unui stat, la executarea puterii care sa-i reprezinte pe cei mai multi dintre cei ce participa la acest ACT. 

"Intr-un ciclu social, VOTUL, alegerea in sine a oamenilor dintre oameni, a conducatorilor celor multi, este elementul ce improspateaza insasi conditia umana." Radu Corneliu Butnaru

Intr-un organism social de mari dimensiuni, in orice tara si la indemana oricarui popor care crede in destinul sau, prezenta la vot si VOTUL in sine, reprezinta insasi oxigenarea societatii omenesti democratice.

 

Un avocat pentru popor

Radu Corneliu Butnaru 

www.raducorneliubutnaru.ro 



alegeri parlamentare senat radu corneliu butnaru covasna