Vila Siam din Slanic Moldova l-a inspirat pentru noi investitii pe unul dintre cei mai importanti mi

La numai 2 luni de la fastuoasa lansare acompaniata de prezenta Nataliei Glebova – Miss Univers 2005, Vila Siam gazduieste o alta personalitate remarcabila - investitorul Binod Chaudhary, cel mai de succes om din Nepal.

Chaudhary a vizitat statiunea Slanic Moldova, bucurandu-se de serviciile si ospitalitatea de 5 stele intalnite la Vila Siam. Placut impresionat de oameni, peisaj si frumusetile ivite la tot pasul, acesta a identificat oportunitatile de investitie cu un potential  ridicat din zona, dupa exemplul apropiat al Vilei Siam. In urma vizitei sale, a avut ocazia de a-l cunoaste pe primarul din Slanic Moldova cu care a discutat posibilele investitii care i-au atras atentia in regiune.

Binod Chaudhary reprezinta a 3-a generatie nepaleza Marwari, a carei afacere de familie devine prima multinationala din Nepal cu peste 500 milioane de dolari in active si venituri, pe care Forbes Asia a numit-o recent ”printre cele mai bogate familii non-regale din Nepal”.

Este membru al Parlamentului & Adunarii Constituante din Nepal, precum si Presedinte & Director General al Chaudhary Group. Printre planurile sale se numara 7 lanturi hoteliere pe categorii diferite in Asia si multe alte investitii grandioase care sa ridice puterea economica si politica, alaturi de imaginea RFD Nepal pe tot mapamondul.

Chaudhary Group, primul conglomerat nepalez cu peste 40 de companii sub umbrela sa, are astazi cheltuieli de investitie de peste 250 milioane de dolari. Fiind prima organizatie nepaleza cu o retea de distributie proprie ce acopera subcontinentul, grupul are o prezenta substantiala pe piata alimentelor si bauturilor din Asia de Sud.

Vila Siam este una dintre primele unitati de cazare tematice din Romania. A fost creata special pentru a oferi experiente minunate cuplurilor de indragostiti care isi doresc o escapada romantica de 5 stele. Proprietate actuala a unei familii romano-australiene - McMillen, Vila Siam ofera un model de invetitie cu capital strain a unei frumoase romance care s-a intors sa ofere ceva inapoi tinuturilor in care a crescut. Incepand cu 2008, proprietatea a fost restaurata si redecorata intr-un stil unic, specific relaxarii, meditatiei si contemplarii privilegiate.