Veracomp a organizat IT OUT OF THE BOX

Gandit ca o provocare la adresa integratorilor de solutii IT, evenimentul a avut ca obiectiv principal prezentarea unei abordari inedite a solutiilor specializate de networking, securitate, stocare si de comunicatii prin prisma beneficiilor pe care acestea le confera clientior finali, rezolvand necesitati actuale de infrastructura IT ale companiilor si ale institutiilor moderne.


Evenimentul s-a concentrat in special pe acele beneficii concrete, vizibile – intre companie si angajatii sai, intre furnizor si beneficiar – intregul eveniment gravitand in jurul conceptelor de „interactiune” si „efect” pe care solutiile de varf le au la nivelul consumatorului de tehnologie.


"Partenerii nostri cunosc calitatile si caracteristicile produselor si solutiilor pe care le promovam prin portofoliu nostru. In plus, volumul mare de evenimente in care se tin prezentari de produs genereaza o lipsa de interes pentru genul de conferinte in care – folosindu-se o prezentare tip Powerpoint sau chiar un echipament hardware – se descriu caracteristici si performante ale produselor. In mare, pentru ca acest tip de informatii sunt oricum disponibile pe Internet sau in portalurile pe care producatorii le pun la dispozitia noastra. Tocmai de aceea, am dorit sa oferim partenerilor nostri un format diferit de eveniment, mult mai aplicat si cu informatii concrete in ceea ce priveste beneficiile directe, vizibile ale solutiilor,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.


Evenimentul s-a bucurat de o audienta larga: peste 70 de participanti, dintre care majoritatea integratori si reseleri specializati de solutii IT. La eveniment au fost prezenti reprezentati locali sau internationali ai urmatorilor producatori de solutii IT: Blue Coat, Extreme Networks, F5, Fortinet, Infortrend, RSA. Agenda completa este disponibila pe pagina dedicata evenimentului.



Despre VERACOMP Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent, are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, servicii de suport tehnic, presales si educational. Pentru mai multe detalii, vizitati www.veracomp.ro

Veracomp distributie solutii IT eveniment parteneri