Unul dintre cei mai mari retaileri si distribuitori de cosmetice parfumuri si bauturi alcoolice deschide 2 showroomuri in ClujNapoca

În 26 mai, Cluj-Napoca se „îmbogãțește” cu 2 branduri relativ noi pe piața clujeanã, dar cu experiențã în comerțul online cu cosmetice, parfumuri, bãuturi alcoolice de la branduri de lux și: Canar.ro și Bautura-Online.ro.

International Brand Stores Retail, partener exclusiv al companiei internaþionale de luxury consumer goods IBS International Brand Stores Netherlands), este unul dintre cei mai mari importatori ºi distribuitori de cosmetice ºi bãuturi alcoolice din Europa.

Profitând de zeci de ani de experienþã în domeniu, IBS are puterea de a oferi prin magazinele Canar și Bautura-Online.ro, preþuri accesibile și cele mai mici de pe piața din România pentru cele mai renumite branduri de beauty și bãuturi alcoolice rafinate. 

Showroom-ul este deschis pe Calea Turzii 162-168 într-un spațiu primitor și nou. Aici clienții noștri au ocazia sã facã cunoștințã cu cele mai noi branduri din oraș: Canar.ro (cosmetice și parfumuri de lux) și Bautura-online.ro, în varianta offline, nu doar online.

Cele 2 businesss-uri se regãsesc în același showroom, dar diferã prin specificul produselor comercializate, prin design și concept.

Despre piața online de produse de „Beauty”

Cel mai afectat segment de e-commerce din punct de vedere al încrederii cumpãrãtorilor este acela legat de comercializarea produselor de îngrijire personalã și cosmetice. Una dintre teme¬ri¬le cel mai des întalnite în rândul cumpãrãtorilor este cea legatã de originalitatea produselor. Acest lucru se datoreazã faptului cã piaþa din România este suprasaturatã de parfumuri ºi produse cosmetice contrafãcute vândute prin magazine, dar mai ales online. Clienþii întmpinã probleme deoarece nu ºtiu cum sã diferenþieze un produs original de unul replicã.

Canar.ro vine își propune sã consilieze și sã ajute permanent clienții în luare unei decizii cât mai bune și sigure.


Anthony Scheffers, managerul International Brand Stores Netherlands, va fi prezent la inaugurarea oficialã a showroom-ului din Cluj si declarã urmãtoarele:

„Din pãcate asistãm la o invazie de produse contrafãcute pe piața din România, iar cele mai importante magazine online de "Make-up and Beauty" se luptã cu o concurențã neloialã, dar mai ales investesc foarte mult în educarea clienților. Piața cosmeticelor și parfumurilor de lux reprezintã 13% din totalul industriei de profil în România și este în continuã creștere. Consumatorul român se schimbã încet, dar constant și devine tot mai interesat și mai constient. Un aspect important pe care l-am descoperit in România este acela ca pentru majoritatea consumatorilor primeaza calitatea.

IBS a fost întotdeuna un importator și un distribuitor de produse cosmetice de top, vindem in principal nume de marcã, cum ar fi Chanel, Dior, YSL, Lancome, Guerlain, Shiseido etc. Legat de piața de produse cosmetice, în Romania existã un potențial de creștere imens, iar rolul nostru va fi sã educãm consumatorul român pentru a înțelege beneficiile unor produse cosmetice de calitate.”


Scopul este de a aduce profesionalismul, comerþul de calitate în România, printr-o culturã organizaþionalã centratã pe client, produse de calitate, 100% originale ºi servicii de primã clasã.

International Brand Stores este companie lider importatoare de bãuturi, parfumuri, cosmetice. Astãzi holdingul IBS are ocazia sã activeze și sã colaboreze atât la nivel european cât și la nivel global, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de produse cosmetice și alcool.

Retailerul lucreazã cu cele mai cunoscute depozite din Europa în care se depoziteazã și apoi se transportã bunurile în diverse țãri. IBS garanteazã originalitatea produselor, profesionalismul, siguranța și servicii de calitate superioarã.


Contact:

Mail: contact@canar.ro

Telefon:  0734.758139