Un nou site de chestionare auto vine in ajutorul viitorilor soferi

Datorita faptului ca legislatia privind obtinerii permisului auto este din ce in ce mai vasta si mai grea in ziua de astazi fata de acum 10 ani spre exemplu, foarte multe persoane renunta la a mai da de permis. Altele in schimb se descurajeaza dupa ce au picat sala sau la oras de un anumit numar de ori. Chiar daca per total, tot procedeul obtinerii permisului auto s-a ingreunat substantial, nu trebuie sa va descurajati si sa va pierdeti ambitia sau increderea in sine.

La partea de legislatia si chestionare auto vine in ajutorul dvs. un nou site http://www.chestionarepenet.ro care va poate ajuta enorm simplificand substantial procedeul de invatare. Proiectul este nou si inca in constructie, puteti sa cititi aici mai multe despre acesta, acesta are un mare potential pe piata deoarece vine cu o serie de beneficii:

In primul rand va contine peste 99% din intrebarile oficiale DRPCIV, intrebari ce se gasesc si la examenul teoretic de la Directia Regim Permise De Conducere Si Inmatriculare A Vehiculelor fiind atestate. Este foarte important unde alegeti sa faceti chestionare auto pentru ca indiferent de alegerea facuta, fie ca pe net sau dupa o carte anume, intrebarile trebuiesc sa fie aprobate si verificate de DRPCIV. Altfel riscati sa invatati ceva gresit, iar un lucru invatat din start gresit se corecteaza greu.

Un alt avantaj semnificativ este platforma interactiva de explicare a intrebarilor la care s-a raspuns gresit. Astfel, aveti posibilitatea sa primiti in mod automat o explicatie pentru fiecare raspuns gresit pe care l-ati dat. Asadar puteti sa invatati corect la ce ati raspuns eronat exact ca si cum ati face chestionare auto cu un supraveghetor permanent.

Va exista posibilitatea inregistrarii pe site si crearii unui cont de utilizator fara a exista o taxa de membru sau de inscriere. Serviciul oferit de www.chestionarepenet.ro este gratuit si asa se doreste sa ramana indiferent de costul de intretinere a platformei. Fiecare utilizator inregistrat va putea sa isi monitorizeze progresul, iar aplicatia va putea spune cu exactitate sansele de reusita ale acestuia la examenul oficial in cadrul DRPCIV.

chestionare chestionare auto chestionare drpciv