Tu povestea cui o spui? Campania "Esti mai mult decat iti poti imagina"



A doua editie a campaniei “Esti mai mult decat iti poti imagina” initiata de MoreOfYou in colaborare cu Hemi-Sync Romania a luat sfarsit! Cu emotie, bucurie, feedback excelent din partea participantilor si multumiri de ambele parti, am bifat în calendar inca o reusita.

Evenimentul se desfasoara lunar, timp de doua zile, la Hobby Cafe, intr-un ambient placut, incarcat de istorie si vibratii pozitive in cadrul caruia participantii s-au putut delecta cu un ceai aromat.

Participantii inscrisi in acest program gratuit au optat pentru meditaţii si exercitii Hemi-Sync sau albume audio MoreOfYou, iar majoritatea si-a dorit sa experimenteze o sedinta demonstrativa de Vindecare Reconectiva. Am întalnit oameni minunati, unii ne-au marturisit ca nu au mai incercat niciodata astfel de exercitii si au venit manati de curiozitate, altii, cunoscatori si/sau practicanti, au participat fiind atrasi de aspectul de gratuitate sau pentru ca voiau sa afle noutati si doreau o mai buna informare in legatura cu activitatile desfasuate si serviciile puse la dispozitie: meditatii si programe audio, sesiuni de coaching si sedintele de vindecare reconectiva.

Impreuna am pornit pe un drum al cunoasterii si al constientizarii si ne-am reamintit ca suntem minunati exact asa cum suntem. Ne-am impartasit experientele si am aflat lucruri interesante unii despre ceilalti, dar cel mai important este ca ne-am simtit, chiar si pentru cateva momente, conectati si intelesi.

Echipa MoreOfYou a pus la dispozitia tuturor informaţii legate de programele Hemi-Sync, despre meditatii si beneficiile extraordinare ale acestei practici atat de simple si accesibile, despre ce inseamna frecventele “miraculoase” ale tehnicilor energetice si ale vindecarii reconective.

Cu ce obiective au venit participantii? Iata doar cateva din intentiile care au stat la baza acestor intalniri: dezvoltare personala si descoperirea sinelui, indeplinirea obiectivelor prin folosirea unor practici regulate, posibilitatea de cunoastere si autocunoastere, sanatate, armonie familiala, prosperitate, o mai buna intelegere a propriilor comportamente, armonie in relatii, expandarea constiintei si lista poate continua.

Dar pentru ca cel mai bine vorbeste experienta participantilor, am selectat cateva din mesajele celor care au venit, au vazut si au facut unul sau mai multe din programele propuse de noi:

“Este o initiativa extraordinara ce sper sa nu-si piarda nimic din entuziasm pe masura trecerii timpului”
“O campanie binevenita, cu un suport informational foarte bun”
“Am primit foarte multe informatii utile si mi-as dori ca acest proiect sa fie mai bine promovat, intrucat foarte multa lume ar fi interesata”
“Este minunat, e o fereastra spre o altfel de lume, cu alte resurse”
“Campania este bine organizata, iar oamenii cunoscuti aici se potrivesc exact cu ceea ce speram sa intalnesc intr-un asemenea program”
“Sunt foarte incantata de experientele avute si sper sa nu se opreasca aici”.

Ce am aflat noi? Deopotriva toti tanjim dupa iubire, intelegere si inpiratie, ne dorim prosperitate si sanatate, fericire si impliniri. Uneori, uitam insa ca toti ne nastem si renastem in fiecare zi si asta ne ofera sansa de a percepe lumea cu alti ochi, ochii sufletului. Avem impact supra mediului in care ne desfasuram, asupra oamenilor cu care interactionam si asupra vietii insesi. In tot ceea ce facem sau nu facem, exista o poveste, povestea noastra. In fiecare clipa tesem, distrugem si refacem povestea noastra.

Mulţumim prietenilor si partenerilor care ne-au sprijinit in acest demers si va asteptam cu drag si luna viitoare. Aminteste-ti ca oricine, oricum si oriunde ai fi, “esti mai mult decat iti poti imagina”!

Pentru acum si pentru mult timp de acum inainte, aceasta este povestea noastra, o povestea ce merita spusa mai departe. Tu povestea cui o spui?

Afla mai multe detalii despre campania “Esti mai mult decat iti poti imagina”: http://www.moreofyou.ro/articole/campania-esti-mai-mult-decat-iti-poti-imagina/

Viziteaza pagina noastra de Facebook si aboneaza-te la newsletter-ul MoreOfYou pentru a fi la curent cu noutatile si programul campaniei “Esti mai mult decat iti poti imagina”.

campanie gratuita hemi-sync hobby cafe moreofyou meditatii coaching vindecare reconectiva